Acer monitor Predator XB271HU review

Acer monitor Predator XB271HU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer monitor Predator XB271HU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Keuze van de gamers
De monitoren uit de XB1-serie zitten vol met functies om uit te kiezen. Creëer uw eigen ultieme spelervaring met extreme resoluties, snelle verversingsfrequenties, IPS-technologie en meer. Standaard functies zoals GameView en NVIDIA G-SYNC maken van elke keuze een goede keuze.
 
Pixelvermogen
Gamemonitoren werden vroeger gebruikt om kleur op te offeren voor snelheid, maar nu is het niet meer nodig om compromissen te sluiten met een reeks prachtige en krachtige beeldschermen. De IPS-technologie zorgt voor rijke kleuren en je kunt zelfs overklokken tot 165 Hz aan gaming glory. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, ga je niet meer terug.
 
NVIDIA G-SYNC
Krijg de soepelste game-ervaring ter wereld met NVIDIA G-SYNC. G-SYNC elimineert het scheuren van het scherm en minimaliseert stotteren door de verversingssnelheid van uw monitor te synchroniseren met de frames die door uw GPU worden weergegeven. Dit is legendarisch PC-gamen.
 
Grijp de controle
Neem de leiding over elke situatie met Predator GameView. Pas donkere boost-niveaus aan, pas de kleuren nauwkeurig aan en stel richtpunten in voor de nauwkeurigheid van schieten vanuit de heup. Sla de aangepaste instellingen op in drie profielen waar je op elk moment tussen kunt schakelen.
 
NVIDIA ULMB
Moe van die lelijke bewegingsonscherpte als je door de bochten gaat? Krijg een fantastische race-ervaring met NVIDIA ULMB (Ultra Low Motion Blur)-technologie voor kristalheldere gameplay bij hoge beeldsnelheden.
 
Alle kleuren
Goede kleuren brengen spelwerelden tot leven en stellen je in staat om vijanden met precisie uit te kiezen. We zijn erin geslaagd om de XB1-serie tot 100% sRG te krijgen. Dat is een enorm nauwkeurige kleurbeleving!
 
Comfortabel
Predator EyeProtect's Flickerless, Blue-light Filter, ComfyView en Low-dimming technologieën minimaliseren de belasting van de ogen tijdens lange gamesessies.
 
ZeroFrame
Eén voor de lol, twee voor multi-tasking, drie voor een ultieme spelervaring. Geniet van meeslepende set-ups met meerdere monitoren met ZeroFrame randen die je in het spel houden.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Acer monitor Predator XB271HU reviews

About the Author