HP monitor 27Q review

HP monitor 27Q review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP monitor 27Q

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Breng entertainment tot leven
Van gewoon gamen tot de laatste films of muziek streamen, met deze levendige QHD van 27 inch diagonaal breng je content tot leven. Plus, de gewaagde kleuren en het realistische beeld zorgen voor een geweldige kijkervaring.
 
Moderne aansluitopties
Sluit al je devices aan via HDMI-, DVI- en displaypoorten.
Schermcontent die mee veranderd
Geniet van kraakheldere actiereeksen zonder beeldschaduwen en vervaging dankzij een reactietijd van 2 ms en met 350 nits helderheid zie je je content nog levendiger.
QHD-scherm
Geniet van een fascinerende definitie en haarscherpe details van 3,7 miljoen pixels. De resolutie van 2560 x 1440 transformeert al je content en zorgt voor een bijzondere entertainmentervaring.
TN-scherm
Geniet van de nieuwste actiefilm of spetterende game met de lage pixel-latency en de snelle responstijd van dit TN-scherm.
Scherm met microdunne rand
Omdat het scherm vrijwel randloos is, creëert u met meerdere monitoren ultrabrede, naadloze configuraties.
Modern design
Dit moderne display heeft een gestroomlijnd ontwerp, vult je nieuwste apparaat perfect aan en integreert naadloos in moderne woningen.
Ontspiegeld scherm
Met het ontspiegelde scherm kun je gewoon in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent.
Responstijd van 2 ms met overdrive
Elimineert de vervaging door beweging voor een kraakheldere, vloeiende game-ervaring; het maakt niet uit wat er op het scherm gebeurt.
Low Blue Light
De Low Blue Light-modus maakt de schermkleuren subtiel warmer, waardoor wit er natuurlijker uitziet en je ogen minder snel vermoeid raken.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle HP monitor 27Q reviews

Tags :