LG monitor 32GK650F review

LG monitor 32GK650F review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG monitor 32GK650F

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Veelzijdig gamemonitor
Ontworpen voor gamers die genieten van een breed scala aan genres, biedt deze all-round monitor essentiële gaming-functies voor zowel casual als hardcore gamers.
Extreme snelheid
144Hz verversingssnelheid
Objecten worden duidelijker weergegeven en gameplay wordt vloeiender, bijna surrealistisch in visuele fluïditeit. In staat zijn om zelfs de meest dynamische en snel bewegende objecten te zien te midden van alle actie kan gamers een concurrentievoordeel geven.
Radeon FreeSync. Helderder, vloeiender beeld
Met de Radeon FreeSync Technologie ervaren gamers naadloze, vloeiende bewegingen tijdens razendsnelle games in hoge resolutie. Beeldsynchronisatiefouten en haperingen worden nagenoeg volledig weggewerkt.
Groot, meeslepend scherm
Geniet van een realistische visuele ervaring en nauwkeurige kleuren via een 31,5-inch scherm met QHD (2560 x 1440).
Ga dieper in de actie
Vrijwel randloos aan drie kanten, de monitor kadert het spel op een meer realistische manier, waardoor gamers nog dieper in de gameplay-ervaring komen te staan.
Gamemodus
Aangepaste modi voor elke game
Gamers kunnen Gamer, FPS of RTS-modus kiezen en hun ervaring aanpassen. De instellingen kunnen voor elk type game worden aangepast en geoptimaliseerd.
Reageer sneller op tegenstanders
Dynamic Action Sync-modus minimaliseert weergave in input-lag zodat gamers onmiddellijk kunnen reageren en hun tegenstanders kunnen aanvallen. Ze kunnen in realtime hun zintuigen synchroniseren met de actie op het scherm om zo snel mogelijk te presteren.

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle LG monitor 32GK650F reviews