MSI monitor OPTIX AG32CQ review

MSI monitor OPTIX AG32CQ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI monitor OPTIX AG32CQ

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Met de grote MSI Optix AG32CQ curved gaming monitor voor je, waan je je bijna echt in de speelwereld.
32 inch curved gaming monitor
De goede verversingsratio van 144Hz, zeer lage responstijd van 1ms en hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels zorgen voor een geweldige game-ervaring, vooral bij spellen met snel bewegende beelden zoals sport-, race-, en schietspellen. Voor de laatste variant, de schietspellen of zogenaamde FPS games, beschikt deze monitor bovendien over een scherm-overlay die je ondersteuning kan bieden bij spellen zonder (of met een kleine) richter. Hiermee kan je de nauwkeurigheid van jouw schoten verhogen. De kijkhoek is zowel horizontaal als verticaal 178 graden waardoor je altijd goed zicht op de actie blijft houden.
Koppel meerdere schermen
De Optix AG32CQ is voorzien van een zeer smalle rand naast het scherm, en is daardoor uitermate geschikt om met meerdere naast elkaar geplaatst te worden. Op die manier kun je een nog realistischere speelervaring creëren waarbij je omringt bent door de speelwereld.
Minder belastend voor de ogen
Het scherm heeft een aantal slimme technologieën die ervoor zorgen dat je ogen minder belast worden. Zo beschikt de Optix AG32CQ over Anti-Flicker. Normaal knipperen schermen zo’n 200x per seconde, onzichtbaar voor het blote oog. Met verloop van tijd zorgt dat echter voor vermoeide ogen. Deze technologie vermindert het knipperen aanzienlijk voor een comfortabele kijkervaring. Daarnaast zijn MSI monitors geoptimaliseerd om de hoeveelheid blauw licht te minimaliseren wat er ook weer voor zal zorgen dat de ogen minder snel moe worden.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle MSI monitor OPTIX AG32CQ reviews

About the Author