MSI monitor OPTIX MAG271C review

MSI monitor OPTIX MAG271C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI monitor OPTIX MAG271C

Product informatie:

Curved gaming monitor
Je kunt de overwinningen al bijna voelen als je de MSI Optix MAG271 LED monitor aanzet. Het gebogen scherm in combinatie met de hoge 144Hz verversingsratio en 1ms responstijd zorgt voor optimaal zicht op het speelveld en je tegenstanders.
Koppel meerdere schermen
De dunne rand van het scherm zorgt ervoor dat je deze monitor uitstekend met 2 of meer naast elkaar kun plaatsen. Hiermee creëer je een nog meeslependere game-ervaring en zit je zelf letterlijk in het midden van de actie.
Minder belasting van de ogen
Het scherm beschikt over een aantal slimme technologieën die ervoor zorgen dat je ogen minder belast worden. Zo heeft de Optix MAG271 Anti-Flicker capaciteiten. Normale displays knipperen zo’n 200x per seconde, niet zichtbaar met het blote oog maar zorgt over verloop van tijd wel voor vermoeidheid voor de ogen. Deze technologie vermindert het knipperen aanzienlijk voor een comfortabele kijkervaring. Daarnaast zijn MSI monitors geoptimaliseerd om de hoeveelheid blauw licht te minimaliseren wat er ook weer voor zal zorgen dat de ogen minder snel moe zullen worden.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle MSI monitor OPTIX MAG271C reviews

About the Author