MSI monitor OPTIX MPG27C review

MSI monitor OPTIX MPG27C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI monitor OPTIX MPG27C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Houd altijd je spelstatus in de gaten en verlies nooit je vijand uit het oog. Met de nieuwe MSI Optix MPG27C monitor ben je altijd op tijd voor de juiste informatie om je tegenstanders uit te dagen.
Kenmerken
Met ingebouwde RGB LED's op de voorkant en ondersteuning van SteelSeries GameSense kun je je munitie, gezondheid of power stats op je monitor controleren. Daarnaast heb je een super vlotte gameplay met 144Hz verversingsnelheid en 1ms reactietijd. Voel je alsof je in het spel bent met een gebogen display. Voorkom oogvermoeidheid voor langere gamesessies met Less Blue Light en Anti-Flicker. Zo ga helemaal in op het spel en verlies je nooit je vijand uit het zicht!
27 inch monitor
De Optix Gaming Monitor herbergt een prachtig 27 inch gebogen VA-scherm voor een maximaal kijkervaring. Vergeleken met een 24 inch en 21 inch monitor, bevat de Optix Gaming Monitor 36 procent meer schermoppervlak. Hierdoor heb je meer ruimte om te werken en gamen.
Breid je schermen uit en ervaar zoals nooit tevoren
Met super smalle randen, geniet je van de best mogelijke setup in de nieuwste games met een multi-monitor 180 graden setup. Geniet van een betere continuïteit tussen schermen tijdens het spelen van games, werken of alledaagse computergebruik.
AMD FreeSync
Met de FreeSync-technologie creëer je de meest vloeiende beelden voor jouw gameplay. Geniet van jouw game op de manier waarvoor het bedoeld was.

Laatst bekende prijs: € 450.00

Bekijk alle MSI monitor OPTIX MPG27C reviews

About the Author