Samsung monitor/TV LT28E310EW/XN review

Samsung monitor/TV LT28E310EW/XN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung monitor/TV LT28E310EW/XN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Optimaal kijkplezier met de 28 inch Samsung LT28E310EW/EN monitor
De Samsung LT28E310EW/EN monitor is het ideale beeldscherm voor iedereen die op zoek is naar multifunctionaliteit en optimaal kijkplezier dankzij ingebouwde opties als split screen, sportmodus en de snelle schakeling tussen diverse bronnen.
Zit waar je wilt met een 178° kijkhoek
Heb jij ook weleens het idee dat het beeld van je film er veel beter uitziet als je recht voor het beeld zit en veel minder als je jezelf iets verplaatst? Met de LT28E310EW/EN van Samsung maakt het niet langer uit waar je jezelf bevindt ten opzichte van het scherm. De kijkhoek van 178° geldt zowel horizontaal als verticaal en je hebt dus altijd een perfect beeld. Ideaal wanneer je de monitor als televisiescherm gebruikt en er met het hele gezin of een groep vrienden naar kijkt. Iedereen heeft de beste plek om te kijken.
Hef multitasken naar een hoger niveau
Dient je beeldscherm om tv te kijken of is het je computerscherm? Waarom niet gewoon beiden, simultaan dan nog! Multitasken wordt een eitje met de Samsung LT28E310EW/EN. Je switcht probleemloos tussen verschillende bronnen dankzij PIP+. Hierbij krijg je een Picture-in-Picture waarbij je kleinste beeld tot 25% van je totaalbeeld kan gebruiken zodat je twee dingen tegelijk kunt doen. Ook ConnectShare is ideaal wanneer je snel tussen verschillende taken wil wisselen. Deze functie laat je toe om een dataopslag rechtstreeks aan te lsuiten op je monitor zodat je films kunt kijken, series of muziek luisteren zonder een pc aan te sluiten. De 2 HDMI-ingangen, ten slotte, laten je toe om ook externe apparaten aan te sluiten zoals spelconsoles en DVD- of Blu-rayspelers.
Beleef sport op een nieuwe manier
Uniek aan de Samsung LT28E310EW/EN is de sportmodus die speciaal ontwikkeld is voor sportliefhebbers. Binnen deze modus is de beeldkwaliteit aangepast om elk doelpunt of elke actie op het veld tot in het kleinste detail te zien. Je kunt het scherm opdelen in maar liefst negen verschillende delen en inzoomen op details zodat je niets mist van je favoriete wedstrijd. Wil jij voortaan een monitor waarmee het lijkt alsof je aanwezig was bij het evenement, dan is de Samsung LT28E310EW/EN het scherm van je dromen.

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Samsung monitor/TV LT28E310EW/XN reviews

About the Author