Mio Combo 5207 FEU review

Mio Combo 5207 FEU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Mio Combo 5207 FEU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Mio Combo 5207 FEU LM navigatie zit boordevol praktische functies en tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Combo 5207 zal u moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Connecteer uw toestel met uw PC en installeer de MioMore desktop software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. U ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel, tot maar liefst 4x per jaar.
IQ Routes berekent de route die op dat moment het meest optimaal is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: zo bereikt u sneller en efficinter de plaats van bestemming. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Op het scherm ziet u op welke punten uw route is verbeterd en hoe dit uw aankomsttijd benvloedt.
Met de Parkeerassistentie laat de Mio u een lijst met parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 kilometer van uw bestemming komt. Hierdoor hoeft u dus niet opzoek naar een parkeerplaats in de omgeving. Tevens beschikt het apparaat ook over de slimme functie Mijn auto zoeken waarbij het apparaat u verteld waar u uw auto heeft geparkeerd wanneer u dit zelf vergeten bent. Vergeet uw Mio daarom nooit mee te nemen.
Om over te schakelen op de ingebouwde dash cam hoeft u enkel de optie camera te selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm. De dash cam begint al met opnemen wanneer u de auto start. Het apparaat registreert elke minuut van uw reis en dient als bewijs wanneer er werkelijk wat gebeurt dankzij de 70 graden groothoeklens. De scherpe HD-beeld kwaliteit van de video met een kleinere bestandgrootte heeft u te danken aan de 30 fps met de nieuwste H.264-technologie. De F1.8 lens van de camera laat meer licht toe en dit resulteert in heldere en duidelijke opnames ook bij omstandigheden met weinig licht.
Met de 3 assen G-Sensor worden zware schokken of plotse bewegingen ook geregistreerd. De ingebouwde GPS volgt uw positie waar u ook gaat. Tevens kunt u de MiVue ook gebruiken als een herinnering, bijvoorbeeld wanneer u door een mooi landschap bent gereden en dat wil laten zien aan uw familie of vrienden.

Laatst bekende prijs: € 179.00

Bekijk alle Mio Combo 5207 FEU reviews

About the Author