Linksys router Velop WHW0102-EU review

Linksys router Velop WHW0102-EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Linksys router Velop WHW0102-EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Mesh Wi-Fi-systeem, ontworpen om een krachtige Wi-Fi-ervaring te creëren zonder onderbrekingen of verslechtering van het signaal.
Linksys Velop multiroom Intelligent Mesh Wi-Fi-systeem, dual-band, 2-pack
Installatie
Zeer eenvoudig te installeren en overal te plaatsen waar jij maar wilt. De Velop biedt binnen enkele minuten in elke hoek van het huis een ultrasnel mesh-WiFi-netwerk. Door de Intelligent Mesh-technologie en een elegant en modulair ontwerp, biedt het Velop WiFi mesh-systeem robuuste draadloze connectiviteit over het gehele oppervlak van elk huis. Velop is compatibel met elke internetprovider. De eenvoudige installatie per app leidt je in slechts een paar minuten door het proces.
Dit pakket met 2 modules wordt aanbevolen voor een huis met 3 slaapkamers. Muurbeugels voor de modules zijn apart verkrijgbaar.
Linksys-app
Met de Linksys-app kan je het WiFi-netwerk tot in detail, op afstand en vanaf een smartphone of tablet controleren en beheren.
Gastnetwerk
Maak een onafhankelijk en met een wachtwoord beveiligd netwerk (dat je gemakkelijk kunt delen) met maximaal 50 gastgebruikers. Het belangrijkste voordeel van een gastnetwerk is betere veiligheid. Door het scheiden van de netwerken, bepaal je zelf wie toegang heeft tot je netwerk. Belangrijk omdat eventuele virussen op de apparaten van je gasten nu niet jouw netwerk kunnen misbruiken. Daarnaast heeft het gastnetwerk een eigen toegangscode en kan je deze eenvoudig wijzigen zonder dat je eigen apparaten opnieuw ingesteld moeten worden.
Ouderlijk toezicht
Beperk de toegang tot ongepaste of ongewenste inhoud, beheer het gebruik van het netwerk en blokkeer de toegang tot internet op specifieke apparaten. Zo kan je ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de jongste in het gezin geen ongewenste sites te zien krijgen.
Prioritering van apparaten.
Geef apparaten die een hogere overdrachtssnelheid vereisen voorrang op het netwerk. Zo ben je verzekerd dat de belangrijkste apparaten ook daadwerkelijk de nodige bandbreedte krijgen.

Laatst bekende prijs: € 219.99

Bekijk alle Linksys router Velop WHW0102-EU reviews