AEG combimagnetron (inbouw) KMS561000M Outlet review

AEG combimagnetron (inbouw) KMS561000M Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG combimagnetron (inbouw) KMS561000M Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

KMS561000M combimagnetron, de snelste weg naar lekker eten
Of het nu gaat om een lekkere steak, een stoofpot of een soepje, wie op zoek is naar een manier om snel iets lekkers op tafel te toveren, heeft met de KMS561000M combimagnetron de oplossing gevonden. Je hebt in een handomdraai een heerlijk gerecht bereidt.
De perfecte combinatie tussen snelheid en kwaliteit: KMS561000M combimagnetron
Wanneer je graag kookt en verse maaltijden wil maken, maar niet altijd evenveel tijd hebt om dit te doen, is de CombiQuick oven de perfecte keuze voor jou. De CombiQuick combineert de exquise smaken en volle smaken die je krijgt met het gebruik van een warmeluchtoven met de snelheid en het gebruiksgemak van een magnetron. Bovendien is hij compact en kan hij dus makkelijk in iedere keuken geïntegreerd worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van convectie dankzij de HotAir is er een gelijkmatige circulatie van de warme lucht zodat het eten niet alleen sneller warm is, maar ook perfect gegaard wordt. Dit is niet enkel positief voor de maaltijd, maar ook voor de portemonnee. Je bespaart zowel tijd als energie.
KMS561000M : multifunctioneel en ruimtebesparend
Of je nu wilt ontdooien, opwarmen, grillen of bereiden, de CombiQuick combineert al deze functies in een handig en compact toestel. Hierdoor bespaar je enorm veel ruimte. Enerzijds omdat het niet nodig is om verschillende toestellen in huis te halen en anderzijds doordat het toestel zelf niet veel plek inneemt. De verschillende functies werken op een zeer doeltreffende manier en je wint zeker aan snelheid tegenover een traditionele oven. Ook wat betreft nauwkeurigheid kun je gerust zijn met de KMS561000M. Een geavanceerd timerdisplay stelt je in staat om alles tot in het kleinste detail te regelen. Start en stoptijden bijvoorbeeld kun je manueel ingeven zodat de oven exact lang genoeg werkt om je gerecht klaar te maken, ook wanneer je even niet in de buurt bent. De lage deurtemperatuur ten slotte, maakt de CombiQuick veilig voor het hele gezin. De buitenzijde van de deur blijft altijd koud zodat er geen risico is om je per ongeluk te verbranden wanneer je ze aanraakt terwijl de oven aan staat.

Laatst bekende prijs: € 688.00

Bekijk alle AEG combimagnetron (inbouw) KMS561000M Outlet reviews

About the Author