AEG combimagnetron (inbouw) KMS761000M Outlet review

AEG combimagnetron (inbouw) KMS761000M Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG combimagnetron (inbouw) KMS761000M Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG combimagnetron inbouw KMS761000M is multifunctioneel
De AEG combimagnetron inbouw KMS761000M combineert de functionaliteit van een magnetron, een grilloven en een convectieoven. Met 90 voorgeprogrammeerde functies en een inhoud van 43 liter is hij veelzijdig en biedt hij veel ruimte en kwaliteit.
Veel mogelijkheden om voedsel op maat te bereiden
Ben je op zoek naar een compacte oven met erg veel mogelijkheden? De AEG combimagnetron inbouw KMS761000M is dan waarschijnlijk zeer geschikt voor jou. Deze combimagnetron combineert de functionaliteit van een klassieke magnetron met die van een grilloven en een moderne convectieoven. Met een inhoud van 43 liter kan hij ook grote ovenschalen aan en als je een taart wilt bakken, heb je met een dergelijke inhoud ook veel mogelijkheden. Deze oven heeft maar liefst 90 voorgeprogrammeerde kookprogramma's. Neem de tijd om de duidelijke gebruikshandleiding goed door te nemen en binnen de kortste keren braad jij heerlijke kip, bak je taarten, maak je ovenschotels en ontdooi je jouw voedsel in zo kort mogelijke tijd, met uitstekende resultaten. Zeker als je een gelijkmatige garing wilt, is de combinatie tussen magnetron en convectieoven zeer geschikt. Het HotAir-systeem zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van hete lucht, waardoor je dezelfde resultaten krijgt bij een temperatuur die 20 graden lager ligt. Dit scheelt energie en voorkomt aanbakken.
Gemakkelijk en veilig te bedienen
Deze combimagnetron is uitgerust met een groot en duidelijk af te lezen LCD display. Ook de heldere menustructuur van de diverse regelmogelijkheden van je magnetron zullen je snel vertrouwen geven door hun gebruikersvriendelijkheid. Per type gerecht stel je de magnetronintensiteit in, of je regelt de optimale oventemperatuur. Afhankelijk van de grootte of het gewicht van je gerecht stel je op simpele wijze de benodigde bereidingstijd in en alles gaat als vanzelf. Met een dergelijk handmatig in te stellen regelsysteem maakt het niet uit of je voor jezelf kookt, een diner voor twee bereidt of in de keuken staat voor een familiediner. Met deze AEG combimagnetron lever je reproduceerbare en continue kwaliteit, zoals je van een echte chef mag verwachten. Bij veel ovens kan de buitenkant en met name de deur gloeiend heet worden, wat niet veilig is als je kleine kinderen hebt rondlopen. Deze magnetron heeft een Safe To Touch deur, die aan de buitenkant altijd koel zal aanvoelen.
Zelf inbouwen of uitbesteden?
Deze handige inbouwoven heeft een magnetronvermogen van 1000 W, een grillvermogen van 1900 W en een convectievermogen van 3000 W. Hiermee liggen bijna alle bereidingen binnen je bereik. Deze magnetron heeft een lengte van 56,7 cm, een breedte van 59,4 cm en een hoogte van 45,5 cm. Je kunt hem natuurlijk zelf inbouwen, maar waarom kies je niet voor extra gemak en zekerheid? Als een van onze ervaren installateurs het voor je doet, ben je verzekerd van een optimale en veilige werking. Ook mag je ervan uitgaan dat het inbouwen zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Zo krijg je nog eerder de kans om van je nieuwe combimagnetron te profiteren.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle AEG combimagnetron (inbouw) KMS761000M Outlet reviews

About the Author