AEG oven (inbouw) BES351110M Outlet review

AEG oven (inbouw) BES351110M Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG oven (inbouw) BES351110M Outlet

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De AEG BES351110M: bakken, braden en stomen met een topapparaat
Natuurlijk wil je in je keuken graag kunnen beschikken over een functionele oven met voldoende mogelijkheden. Een topapparaat als de AEG BES351110M heeft je wat dat betreft veel te bieden. Met dit moderne inbouw model kun je niet alleen uitstekend bakken, braden en opwarmen, maar ook nog eens je favoriete gerechten en baksels stomen. Zo beschik je over een allround oven die op alle fronten aan je persoonlijke wensen en eisen tegemoetkomt.
Ultieme techniek van een topfabrikant
Van een topfabrikant als AEG weet je dat je op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid veel mag verwachten. De aanschaf van een inbouw oven als de AEG BES351110M garandeert je dan ook jarenlang onbezorgd gebruikersgemak en plezier in je keuken. Behalve alle gebruikelijke ovenfuncties, heeft deze SteamBake oven ook nog eens een speciale Plus Steam-knop waarmee je over de mogelijkheid beschikt om tijdens het bakproces stoom toe te voegen waarmee je bijvoorbeeld deeg vochtig houdt en een heerlijke goudgele korst creƫert. Op deze manier wordt het je wel erg gemakkelijk gemaakt om professioneel ogende en goed smakende baksels te maken. Het innovatieve HotAir convectiesysteem draagt er zorg voor dat hete lucht gelijkmatig door de oven wordt verspreid. Hierdoor kun je veel effectiever en energiezuiniger van je oven gebruik maken omdat deze sneller opgewarmd is. Deze oven heeft ook een extra hittering die ervoor zorgt dat ieder gerecht gelijkmatig gaart. Zelfs wanneer er meerdere bakplaten in de oven staan. Een ander voordeel van deze oven is dat de XL-bakplaat maar liefst 20% groter is dan standaard bakplaten. De AEG BES351110M beschikt over uitstekende specificaties zoals onder andere:
Een aantrekkelijk modern design
goede inbouwmogelijkheden
een Plus Steam-knop voor een nog beter bakresultaat
het HotAir convectiesysteem voor een energiezuinige snellere opwarming
extra grote bakplaten
heldere halogeenverlichting
een duidelijk touchscreen voor een overzichtelijke bediening
Als je de AEG BES351110M aanschaft kies je voor een perfecte oven met optimale prestaties die thuishoren in een moderne keuken.

Laatst bekende prijs: € 429.00

Bekijk alle AEG oven (inbouw) BES351110M Outlet reviews