AEG stoomoven (inbouw) BCS451010M review

AEG stoomoven (inbouw) BCS451010M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG stoomoven (inbouw) BCS451010M

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG BCS451010M
Behalve de reguliere ovenfuncties heeft deze AEG meer te bieden. Met de PlusSteam-knop voeg je namelijk stoom toe voor een extra knapperig resultaat en het convectiesysteem genaamd HotAir laat de hete lucht gelijkmatig door de oven circuleren.
Ervaar de voordelen van PlusSteam en HotAir
Wanneer je de PlusSteam-knop inschakelt, zal de oven aan het begin van het bakproces stoom toevoegen. De oven zorgt er zelf voor dat precies de juiste hoeveelheid stoom wordt toegevoegd. Het enige wat je zelf hoeft te doen is voor het bakken 100 ml water aan de bodem van de ovenruimte toe te voegen en vervolgens de temperatuur in de stellen én de PlusSteam-knop in te schakelen. Dankzij de PlusSteam-knop wordt een nog beter bakresultaat bereikt en kun je rekenen op luchtig brood met een krokant korstje en heerlijk zachte cake. Het convectiesysteem genaamd HotAir laat de hete lucht gelijkmatig door de oven circuleren. Hierdoor worden gerechten gelijkmatiger gegaard en zal het resultaat nog beter smaken.
Genoeg ruimte voor verschillende lekkernijen
Deze middelmaat stoomoven heeft een totale capaciteit van 71 liter. Het apparaat heeft drie schappen die in vijf verschillende posities te plaatsen zijn. Daarnaast is de oven voorzien van een XL bakplaat die 20 procent groter is dan een standaard bakplaat. Hierdoor heb je de mogelijkheid om grotere gerechten klaar te maken.
Eenvoudig te reinigen
De ventilatorkap is voorzien van een katalytisch oppervlak. Dit betekent dat de ventilatorkap gebruikt kan worden om kookresten en eventuele vetten te absorberen. Hierdoor wordt het schoonmaken van de oven een klusje dat zeer gemakkelijk voltooid zal worden. Op het digitale display is een klok geïntegreerd en daarnaast is het apparaat voorzien van een timer, zodat je direct ziet hoeveel tijd het gerecht nog nodig heeft. Al met al is deze energiezuinige AEG stoomoven van 71 liter voorzien van verschillende productspecificaties die ervoor zorgen dat het apparaat zeer prettig is in gebruik.

Laatst bekende prijs: € 502.00

Bekijk alle AEG stoomoven (inbouw) BCS451010M reviews