ATAG combimagnetron (inbouw) CX4692C review

ATAG combimagnetron (inbouw) CX4692C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG combimagnetron (inbouw) CX4692C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

ATAG CX4692C
Deze inbouwoven van ATAG heeft een inhoud van 50 liter voor de bereiding van de lekkerste gerechten. Omdat er geen draaiplateau in zit, passen grote schalen eenvoudig in deze oven. Daarnaast in schoonmaken kinderspel dankzij de emaille binnenkant.
Aanwinst voor de keuken
Deze prachtige inbouwoven van ATAG is een aanwinst voor elke keuken. Het strakke design maakt de CX4692C een lust voor het oog. De oven is ook makkelijk te bedienen door middel van de draaiknoppen en de tiptoets bediening.
Programma’s
De CX4692C heeft maar liefst 11 programma’s om jouw leven makkelijker te maken en jouw kookkunsten tot een nieuw niveau te brengen. De temperatuur is bovendien enorm ruim in te stellen, van 30°C tot 250°C in stappen van 5°C. Dit maakt dat de CX4692C enorm nauwkeurig is in te stellen en dat geen enkel gerecht meer hoeft te mislukken. De CX4692C beschikt ook over een magnetronfunctie voor het ontdooien of opwarmen van gerechten. Omdat er geen draaiplateau in de oven zit, maakt deze oven gebruik van een techniek waarbij de magnetron werkt door middel van een antenne die onzichtbaar onder de ovenruimte draait. Dit is veilig en heeft als voordeel dat er ook grotere schalen of vierkante borden in de CX4692C passen.

Laatst bekende prijs: € 989.00

Bekijk alle ATAG combimagnetron (inbouw) CX4692C reviews

About the Author