Atag oven (inbouw) OX6511C review

ATAG oven (inbouw) OX6511C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG oven (inbouw) OX6511C

Product informatie:

Atag oven (inbouw) OX6511C, multifunctionele oven voor heerlijke gerechten
De Atag oven (inbouw) OX6511C is een multifunctionele oven die elke liefhebber van ovenschotels, taarten en pizza moeiteloos zal overtuigen. Behalve een scala aan functies, kan je bij de Atag oven (inbouw) OX6511C rekenen op een zee aan binnenruimte, absolute veiligheid en weinig onderhoud.
Schoon in een handomdraai, Atag oven (inbouw) OX6511C
In tegenstelling tot de gemiddelde oven, kan je de Atag oven (inbouw) OX6511C in een mum van tijd weer laten glazen. Deze oven beschikt namelijk over een Aqua Clean programma dat ervoor zorgt dat de oven zichzelf haast kuist. Het enige wat je moet doen, is een beetje water toevoegen en de Atag oven (inbouw) OX6511Cweekt het resterende vuil los. Na afronding van het programma is het voldoende dat je eens met een doekje door de oven gaat om eventuele restjes en het achter blijvende vocht te verwijderen.
De vele functies van de Atag oven (inbouw) OX6511C
Aan functies geen gebrek met de Atag inbouwoven OX6511C. Er zijn maar liefst 8 verschillende functies aanwezig die je toelaten om de lekkerste gerechten te maken. Zo is er de standaard hetelucht functie, de eco-hetelucht, verschillende grillfuncties en verschillende combinaties tussen boven- en onderwarmte. Afhankelijk van de ingredi├źnten, het recept en het gerecht dat je in de oven plaatst, zal een ander functie een beter resultaat geven. Een brood vraagt bijvoorbeeld om een ander programma dan een taart, een macaroni of een pizza. Aan jou om uit te zoeken hoe je het gerecht optimaal kunt krijgen met de Atag oven (inbouw) OX6511C.
Atag oven (inbouw) OX6511C, ruim en veilig
Hoewel de Atag inbouwoven een oven is van gemiddelde grootte is er meer binnenruimte dan bij de meeste andere ovens die tot de middenklasse behoren. Wil je meer dan 1 taart of pizza op hetzelfde moment maken, dan doe je dan zonder moeite door meerdere niveaus te gebruiken. Ook een groot gerecht past zonder puzzelwerk in de Atag OX6511C. Daarnaast is de oven ook bijzonder veilig. Er is een kinderslot voorzien dat een ongewenste bediening eenvoudig en snel voorkomt. Je moet slechts 1 toets indrukken om alle functies te blokkeren of ontgrendelen.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle ATAG oven (inbouw) OX6511C reviews

About the Author