Atag oven (inbouw) OX6611C review

ATAG oven (inbouw) OX6611C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG oven (inbouw) OX6611C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Multifunctionele oven met TFT display 2.9
Na het koken is het fijn als jouw oven in een handomdraai weer schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het vocht dat achterblijft is eenvoudig met een doekje te verwijderen. Klaar voor het volgende gebruik!
Welke ovenfuncties?
Deze multifunctionele oven van Atag biedt 11 verschillende ovenfuncties aan waaronder: hetelucht, eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte + ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte en Pro Roast. Voor welk ovengerecht dan maar ook; een programma.
XL-inhoud voor meerdere pizza's of een groter gerecht
Een ruime inhoud geeft je de maximale culinaire ruimte: op 5 niveaus bakken voor meerdere gerechten of voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.
Veiligheid voorop
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de oven. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer. Hiernaast blijven de ovenruiten ook koel tijdens gebruik.
Goed om te weten
Inbouw is mogelijk in een hoge kast of onder een werkblad. Tenslotte is dit model perfect te combineren met één of meerdere apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn.

Laatst bekende prijs: € 941.00

Bekijk alle ATAG oven (inbouw) OX6611C reviews

About the Author