Atag oven (inbouw) OX6692C review

ATAG oven (inbouw) OX6692C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG oven (inbouw) OX6692C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Multifunctionele oven (60 cm) met TFT display
Een energiezuigende oven met onder andere de functies hetelucht, grote en kleine grill, pro roast en nog veel meer. Kun je bijvoorbeeld niet wachten om je favoriete pizza te bakken en te eten dan kun je met deze multifunctionele oven heel snel voorverwarmen. Net zoals dat je ook de mogelijheid hebt tot warmhouden, bordenwarmen en ontdooien.
Eigen reinigingssysteem
Na het koken is het fijn als jouw oven in een handomdraai weer schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het vocht dat achterblijft is eenvoudig met een doekje te verwijderen. Klaar voor het volgende gebruik!
XL-inhoud voor meerdere pizza's of een groter gerecht
Een ruime inhoud geeft je de maximale culinaire ruimte: op 5 niveaus bakken voor meerdere gerechten of voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.
Veiligheid voorop
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de oven. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer. Hiernaast blijven de ovenruiten ook koel tijdens gebruik.
Goed om te weten
Inbouw is mogelijk in een hoge kast of onder een werkblad. Tenslotte is dit model perfect te combineren met één of meerdere apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn.

Laatst bekende prijs: € 941.00

Bekijk alle ATAG oven (inbouw) OX6692C reviews

About the Author