Atag oven (inbouw) ZX6611C review

ATAG oven (inbouw) ZX6611C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG oven (inbouw) ZX6611C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Multifunctionele oven met pyrolyse schoonmaaksysteem en LED display (60 cm)
Hij bestaat, de oven die zichzelf reinigt. Deze oven heeft een pyrolyse reinigingssysteem waarbij de oven opgewarmd wordt tot 500 °C. Aangekoekte resten en vlekken verbranden tot een fijn poeder dat je eenvoudig verwijdert met een vochtige doek. Tijdens de pyrolyse is de deur voor de veiligheid vergrendeld en blijft de buitenkant van de deur relatief koel door de toepassing van vier ruiten.
XL inhoud = goed voor het bakken van grote taarten
Een ruime inhoud geeft je de maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken. Ook kunnen alle pizza's voor het hele gezin er tegelijkertijd in.
Kinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de oven. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer.
Pyrolyse reinigingssysteem
Hij bestaat, de oven die zichzelf reinigt. Deze oven heeft een pyrolyse reinigingssysteem waarbij de oven opgewarmd wordt tot 500 °C. Aangekoekte resten en vlekken verbranden tot een fijn poeder dat u eenvoudig verwijdert met een vochtige doek. Tijdens de pyrolyse is de deur voor de veiligheid vergrendeld en blijft de buitenkant van de deur relatief koel door de toepassing van vier ruiten.
Telescoopgeleiding
De binnenruimte van de oven is voorzien van volledig telescopische geleiding. Dat betekent dat u gerechten makkelijk de oven in- en uitschuift, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch. In veel gevallen kunt u de hoogte van de telescoopgeleiding bovendien naar uw persoonlijke voorkeur laten aanpassen.

Laatst bekende prijs: € 1021.00

Bekijk alle ATAG oven (inbouw) ZX6611C reviews

About the Author