Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT review

Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT voor kwaliteit en gebruiksgemak
De Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT heeft een groot aantal functies waarmee je jouw oven kunt gebruiken als magnetron, maar ook als oven voor uiteenlopende gerechten. Hij is gemakkelijk te reinigen en je kunt er ook groente in stomen.
Gemakkelijk schoon te houden
Als je een combimagnetron in je inbouwkeuken wilt, kijk dan vooral eens naar deze Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT, die werkelijk multifunctioneel is. Je hebt een inbouwnis nodig met een lengte van 55,6 cm, een hoogte van 45 cm en een diepte van 55 cm. Deze Bauknecht oven heeft een volume van 40 liter, zodat je ook ovengerechten voor grotere gezelschappen kunt maken. Bauknecht heeft deze oven gemaakt van een speciaal roestvrij staal, Pro Touch RVS. Dit staal is ongevoelig voor vingerafdrukken waardoor je jouw oven dus in een mum van tijd weer helemaal schoon hebt.
Veel standen en functies voor echt maatwerk
Met de Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT heb je de beschikking over alle mogelijk magnetronfuncties. Daarnaast is deze combimagnetron ook een zeer effici├źnte heteluchtoven en kun je in de speciale Crisp-stand ook de lekkerste quiches en pizza's in korte tijd serveren. Geen slap deeg, maar lekker krokant zoals het hoort. Deze combimagnetron heeft zeven vermogensniveaus en 14 voorgeprogrammeerde functies. Hierdoor is op maat koken en bakken bijna kinderspel. Ook heeft deze oven 30 voorgeprogrammeerde recepten, waarbij hij zelf tijd en temperatuur in de gaten houdt en je zo een prima resultaat garandeert. Je magnetronoven heeft een maximaal vermogen van 900 W, terwijl je hetelucht- en grilloven je 1600 W vermogen geven. Taarten bakken of zelf brood maken wordt zo heel gemakkelijk.
Gezond stomen in je combimagnetron
In de Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT kun je ook je groente stomen. Bij deze oven krijg je een hittebestendige stoomschaal voor je groente- en visgerechten. Het stomen van groente zorgt ervoor dat zowel structuur als voedingswaarde van je groente optimaal intact blijft. Als je altijd al gezonder en verantwoord wilde eten, dan ga je nog veel plezier beleven van je Bauknecht combimagnetron.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMPR6 7645 PT reviews

About the Author