Bosch combimagnetron (inbouw) CNG6764S6 review

Bosch combimagnetron (inbouw) CNG6764S6 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch combimagnetron (inbouw) CNG6764S6

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De compacte bakoven met magnetron, PerfectBake en PerfectRoast: voor perfect resultaat
De Bosch CNG6764S6 is een compacte backoven met magnetronfunctie. Met HomeConnect kun je de oven van te voren voorverwarmen. Bijvoorbeeld als je onderweg bent naar huis. Dit doe je via de HomeConnect App op je smartphone. Heb je zin in om een cake te bakken maar weet je niet zeker welke instellingen nodig zijn? De HomeConnect App helpt je met het vinden van het recept en stuurt vervolgens de juiste instellingen naar de oven. Plaats jouw zelfgemaakte cake in de oven en door de PerfectBake-sensor weet je wanneer jouw gerecht klaar is, namelijk zodat deze geen vocht meer afgeeft. Dit wordt gemeten met een zuurstofsensor die in de oven is gebouwd. Als het gerecht optimaal gebakken is, volgt er een signaal zodat de cake uit de oven kan worden gehaald. Daarnaast beschikt deze oven over PerfectRoast. Steek de kerntemperatuurmeter in jouw braadstuk zodat de temperatuur wordt gemeten. De oven weet zo wanneer het braadstuk goed gaar is.
Magnetron functie met AddedSteam: voor snel opwarmen met perfect resultaat
met AddedSteam worden gerechten aan de buitenkant heerlijk knapperig en aan de binnenkant lekker sappig. Deze Bosch oven heeft 14 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Hetelucht eco, Boven- en onderwarmte, Boven- en onderwarmte Eco, Onderwarmte, Infra-circulatiegrill, Grootvlakgrill, Kleinvlakgrill, Pizzastand, Intensieve warmte, Langzaam garen, Voorverwarmen, Drogen, Warmhouden.
Nooit meer de oven schoonmaken dankzij Pyrolyse
Het schoonmaken van de oven gaat volledig automatisch en zonder chemische reinigingsmiddelen. Het pyrolytische zelfreinigingssysteem verandert al het vuil in as. De oven wordt namelijk tot maximaal 480°C verhit. Het as dat overblijft kun je heel eenvoudig met een keukenpapiertje wegvegen. De oven heeft 14 verschillende verwarmingssystemen, waaronder 4D-hetelucht. Hierdoor wordt jouw product op alle niveau's gelijkmatig gaar. De CNG6764S6 is eenvoudig te bedienen via het TFT FullTouch-bedieningspaneel met heldere kleurafbeeldingen en bedieningsring. De SoftClose-deur sluit en opent zacht.

Laatst bekende prijs: € 1669.00

Bekijk alle Bosch combimagnetron (inbouw) CNG6764S6 reviews