Bosch combimagnetron (inbouw) HBC84H501 review

Bosch combimagnetron (inbouw) HBC84H501 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch combimagnetron (inbouw) HBC84H501

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Veelzijdig koken met de Bosch combi-magnetron
De Bosch HBC84H501 is een combi-magnetron waarmee je talloze gerechten in een handomdraai klaarmaakt. Naast eenvoudig ontdooien en opwarmen beschik je over 15 voorgeprogrammeerde programma's die afgestemd zijn op specifieke gerechten.
Magnetron en oven in één
Deze Bosch inbouw-magnetron is zowel een oven als magnetron. Je kunt het apparaat instellen op het gewenste vermogen van 90 W tot 900 W. Dat geeft je de mogelijkheid zowel gerechten te ontdooien als gerechten en vloeistoffen volledig te verwarmen. Daarnaast kun je kiezen voor de volledige oven- en grillfunctie waarbij je de temperatuur kunt instellen tot 230 graden. Ten slotte is deze magnetron uitgerust met geavanceerde combi-programma's.
Snel en efficiënt ontdooien
Met deze combi-magnetron hoef je er niet aan te denken om producten een dag van tevoren uit de vriezer te halen. Met de 4 ontdooiprogramma's maak je ingevroren gehakt, vlees, kip en brood in korte tijd klaar voor bereiding. Je kiest eenvoudig de categorie en het gewicht van het product en laat de magnetron zijn werk doen.
Magnetronfunctie voor rijst, aardappels en groente
Naast de ontdooiprogramma's beschikt deze combi-magnetron over drie programma's voor het garen van rijst, aardappels en groente. Je kiest eenvoudig voor het juiste programma en stelt het gewicht in van het portie dat je wilt verwarmen.
Combi-gaarprogramma's
De Bosch HBC84H501 heeft acht combi-gaarprogramma's die speciaal ontworpen zijn voor ovenschotels, kip, rosbief, varkensvlees, lamsvlees, gehakt, vis en eenpansgerechten op basis van rijst. Je stelt de magnetron eenvoudig in op de juiste stand en gewicht. Na bereiding in de magnetron laat je het gerecht tot 10 minuten rusten voor een gelijkmatige temperatuurverdeling.
Met de Bosch HBC84H501 haal je een veelzijdige combi-magnetron in huis waarmee je gerechten ontdooit, verwarmt en gaart. Met de automatische programma's stel je eenvoudig de categorie en het gewicht in voor een perfecte bereiding van elk gerecht.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Bosch combimagnetron (inbouw) HBC84H501 reviews

About the Author