Bosch oven (inbouw) HBN532E5 review

Bosch oven (inbouw) HBN532E5 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch oven (inbouw) HBN532E5

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch HBN532E5 inbouw bakoven
Deze Bosch HBN532E5 inbouw bakoven met hetelucht functie voor perfecte bak- en braadresultaten op 2 niveaus. De bakoven is eenvoudig te openen en sluiten middels een klapdeur en heeft energieklasse A. De HBN532E5 heeft een inhoud van 66 liter en 8 verwarmingssystemen: 3D-hetelucht, ontdooien, boven- en onderwarmte, pizzastand, onderwarmte, variabele kleinvlakgrill, infra-circulatiegrill en variable grootvlakgrill. Aanvullend met snel voorverwarmen. De oven beschikt over verzinkbare draaiknoppen, binnenverlichting, kinderbeveiliging en geforceerde koeling met naventilatie.
3D-Hetelucht: bakken op meerdere niveaus tegelijk
Met hetelucht wordt de warmte in je oven gelijkmatig verdeeld over maximaal 2 niveaus. Je kunt op meerdere niveaus tegelijk bakken en waar je, je gerecht ook in de oven plaatst, je hebt altijd een perfect bakresultaat.
Snel voorverwarmen
Nooit meer lang wachten tot de oven de juiste temperatuur heeft! Met de extra toe te voegen functie voor snel voorverwarmen kun je de snelheid van het voorverwarmen merkbaar verhogen. Als meerdere verwarmingselementen tegelijkertijd worden gebruikt bereikt de HBN532E5 met snel voorverwarmen razendsnel de gewenste temperatuur.
Meegeleverde accessoires:
1x combi rooster, 1x universele braadslede, 1x alu bakblik

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Bosch oven (inbouw) HBN532E5 reviews

About the Author