Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524MAT review

Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524MAT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524MAT

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Pelgrim multifunctionele oven MAC524MAT
De Pelgrim MAC524MAT multifunctionele oven met magnetronfunctie heeft 7 ovenfuncties. De magnetronfunctie is voorzien van invertertechniek, die ervoor zorgt dat gerechten gelijkmatig bereid of verwarmd worden. De oven heeft de grootste bakinhoud van de markt en biedt met 4 bakniveaus volop ruimte voor bakken, braden of grillen. Het stoomschoonprogramma zorgt voor ultiem schoonmaakgemak. De oven heeft geen draaiplateau en biedt zo meer ruimte voor schalen.
Stoomschoonprogramma
Met het stoomschoonprogramma stoomt uw microgolfoven in ca. 30 minuten al het vuil los wat daarna makkelijk te verwijderen is met een doekje.
Gelijkmatige opwarming
Dankzij de invertertechniek wordt uw eten gelijkmatig verwarmd. Zo droogt het niet uit, blijft het vlees mals en de groenten lekker sappig.
Invertertechniek
De invertertechniek zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatig bereid wordt. Het droogt niet uit, waardoor bijvoorbeeld vlees lekker mals blijft en geen smaak verliest. Ontdooien gaat ook een stuk gemakkelijker. De invertertechniek voorkomt temperatuur verschillen tussen de buiten- en binnenkant van het gerecht of product. Dus nooit meer kipfilet ontdooien waarbij de buitenkant al gaart terwijl de binnenkant nog bevroren is!

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524MAT reviews

About the Author