Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524RVS review

Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een Multifunctionele combimagnetron van topkwaliteit
Een goede magnetron en een functionele oven zijn niet meer weg te denken uit de keuken. Wanneer je kunt beschikken over een multifunctioneel apparaat dat zowel oven als magnetron is, dan heb je met beperkt ruimteverlies alles wat je nodig hebt in één product op praktische wijze onder handbereik. De Pelgrim MAC524RVS combimagnetron heeft alles in zich om goed te kunnen baken, braden, grillen en opwarmen. De diverse ovenfuncties en de uitstekende magnetron functie maken van de Pelgrim MAC524RVS een alleskunner van topkwaliteit waaraan je jarenlang veel plezier kunt beleven.
Veel mogelijkheden en optimaal resultaat in de keuken
De innovatieve Pelgrim MAC524RVS is een combimagnetron die je veel verschillende mogelijkheden en een optimaal resultaat in de keuken te bieden heeft. Deze gecombineerde magnetron en elektrische oven is een professioneel apparaat met alle mogelijkheden voor het bereiden van uiteenlopende maaltijden en het opwarmen van verschillende levensmiddelen en dranken. De Pelgrim MAC524RVS heeft onder meer:
zeven verschillende ovenfuncties
een magnetronfunctie
invertertechniek voor een gelijkmatige opwarming
vlekvrij RVS voor eenvoudige reiniging
een handig ingebouwd display
een inhoud van 51 liter
een convectievermogen van 1000 W
een magnetronvermogen van 1000 W
heteluchttechnologie
een grill
een uitgestelde starttimer
Ook het zelfreinigende stoomsysteem en het kinderslot maken van deze combimagnetron een uitermate handige, betrouwbare en veilige aanvulling op je keukenapparatuur. De moderne hallogeen verlichting stelt je in staat om goed binnen in de Pelgrim MAC524RVS te kunnen kijken. Zo ben je op alle fronten voorzien van een veelzijdig apparaat dat je jarenlang gebruikersgemak en plezier te bieden heeft.
De Pelgrim MAC524RVS koop je natuurlijk bij BCC Als je overtuigd bent van de kwaliteit van de Pelgrim MAC524RVS combimagnetron, dan kun je deze snel en eenvoudig aanschaffen in de online winkel of in een van de BCC vestigingen bij jou in de buurt, waar deskundige medewerkers je een goed advies kunnen geven. Daarbij mag je bij BCC te allen tijde vertrouwen op een klantvriendelijke dienstverlening, snelle levering, uitstekende voorwaarden een goede garantie en een meer dan aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Laatst bekende prijs: € 769.00

Bekijk alle Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC524RVS reviews

About the Author