Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC624RVS review

Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC624RVS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC624RVS

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Kies voor twee in één en bespaar veel ruimte
Deze combi magnetron van Pelgrim heeft een inhoud van wel 51 liter waardoor er genoeg plaats is voor diverse gerechten. Naast het gebruik van de magnetron beschikt het apparaat ook nog eens over een ovenfunctie. En dat terwijl je in jouw keuken maar plaats hoeft te maken voor één apparaat.
Divers technieken voor het bereiden van de heerlijkste gerechten
De magnetronfunctie heeft een vermogen van 1000 Watt en is voorzien van de invertertechniek. Dankzij de invertertechniek is het mogelijk om alle gerechten in de oven gelijkmatig te verwarmen of te bereiden. Het tekstdisplay op het apparaat is duidelijk en overzichtelijk waardoor de 115 automatische programma's gemakkelijk te vinden zijn. Daarnaast beschikt de oven over binnenverlichting, zodat je af en toe even kunt kijken of jouw gerechten al gaar zijn.
Een oven waar je echt wat aan hebt
De oven beschikt over inschuifbare bakplaten en heeft vier bakniveaus zodat je verschillende gerechten tegelijk kunt klaarmaken. Het apparaat is niet voorzien van een draaiplateau, waardoor er veel meer ruimte beschikbaar is. De temperatuur van de oven is in te stellen tussen de 40 en 250 graden.
In een handomdraai weer optimaal schoon
De combi magnetron beschikt over diverse programma's, waaronder het stoomschoonprogramma. Met dit programma kun je in een korte tijd al het vuil gemakkelijk los stomen, waardoor je zelf amper nog hoeft te poetsen. Daarnaast is de combi magnetron deels gemaakt van RVS. Dit RVS geeft een luxe uitstraling aan het apparaat en is ook nog eens vlekvrij, zodat je geen last hebt van vegen en vingerafdrukken op het staal. De binnenkant van het apparaat is gemaakt van emaille, waardoor de aanhechting van vuil grotendeels wordt voorkomen. Ook dat gedeelte kun je dus vaker overslaan tijdens de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden.
Overige productspecificaties
Naast de bovenstaande voordelen beschikt het apparaat over een kinderslot en heeft het diverse extra functies zoals: opwarmfunctie, snel voorverwarmen en ontdooifunctie. Dit apparaat kan daarom met recht een handige hulp voor het bereiden van de lekkerste gerechten genoemd worden.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Pelgrim combimagnetron (inbouw) MAC624RVS reviews

About the Author