Samsung oven (inbouw) NV75N5641RS/EF review

Samsung oven (inbouw) NV75N5641RS/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung oven (inbouw) NV75N5641RS/EF

Product informatie:

Dual Cook: Twee ovens in één voor afzonderlijke bereiding van gerechten
Dual Cook geeft je volledige vrijheid. Je hebt zowel boven als onder een zone die je tegelijkertijd met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen kunt gebruiken. Voor grote gerechten kun je de ruimte natuurlijk ook als één oven gebruiken. Daarnaast heeft Dual Cook speciale verlichting die helderder is dan normale ovenverlichting. Je hebt altijd zicht op je gerechten. Ook als je meerdere ovenlagen gebruikt. Zo weet je zeker dat jouw gerechten perfect worden bereid.
De oven half of heel openen, de keuze is aan jou
De oven deur is zo gemaakt dat deze half of geheel geopend kan worden. Dit betekent dat je in de Dual Cook modus de onderste helft niet hoeft te openen als dat moet nodig is. Doordat je alleen de bovenste helft opent verstoor je het bakproces niet.
Blijft schoon, zonder zelf te schrobben
De katalytische reinigingsfunctie houdt je oven netjes en schoon. Bespaar jezelf de tijd en moeite van het schrobben van je oven. Dankzij het katalytische reinigingssysteem is de oven gemakkelijk schoon te houden. De katalytische toplaag achter in de oven absorbeert spetters en druipend vet tijdens het bereiden. De oven reinigt zichzelf dus, zonder dat je moeite hoeft te doen of dure schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken.
Een aanwinst voor je keuken dankzij het strakke en stijlvolle design
Samsung inbouw ovens zijn niet alleen multifunctioneel, maar hebben ook nog eens een schitterend design. Het strakke en minimalistische design met aantrekkelijke details gaat harmonieus samen met elk interieur. En doordat alle ovens een Drop Down deursysteem hebben is de deur op alle plekken in de keuken te integreren. Omkeerbare deuren zijn niet meer nodig.
Ideaal voor een uitgebreid familiediner of feestjes
Met deze oven kun je gerust de hele familie of een grote vriendengroep uitnodigen voor een eetavondje bij jou thuis. De oven heeft een inhoud van maar liefst 75 liter. Je bereidt eenvoudig meerdere gerechten tegelijk. Verschillende bakplaten met koekjes, grote stoofschotels of een lekker grote kalkoen met kerst zijn dus geen probleem.
Eenvoudige bediening en gemakkelijk in gebruik
Het 4.6 inch Full Touch TFT-LCD scherm biedt een eenvoudigere manier van koken aan. De functies zijn makkelijk te bedienen en met een simpele klik krijg je handige informatie. Zet daarnaast dingen makkelijker in de oven en haal ze er makkelijker uit. De telescopische rail schuift soepel en moeiteloos naar binnen en naar buiten, zelfs als je grote of zware pannen gebruikt. Door de geringe wrijving kun je gerechten veel gemakkelijker in de oven zetten en uit de oven halen. En je kunt zonder te knoeien je eten besprenkelen, omkeren en kruiden.

Laatst bekende prijs: € 669.00

Bekijk alle Samsung oven (inbouw) NV75N5641RS/EF reviews

About the Author