Siemens combimagnetron (inbouw) HB84H501 review

Siemens combimagnetron (inbouw) HB84H501 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens combimagnetron (inbouw) HB84H501

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens combimagnetron (inbouw) HB84H501
Siemens levert met deze combimagnetron een fraai ogende en veelzijdige oven af. Van ontdooien tot koekjes bakken, van kip grillen tot magnetronmaaltijd verwarmen, het lukt allemaal prima met deze handige keukenhulp.
Veelzijdige schoonheid
Wat onmiddellijk opvalt is de strakke vormgeving van deze inbouwmagnetron. Het is een apparaat dat in geen enkele keuken misstaat. Het donkere glas met de roestvrijstalen bovenrand is modern en tijdloos. De binnen-afmetingen van de combi-magnetron zijn 42 x 42 x 25 centimeter. Deze compacte afmetingen zorgen ervoor dat de oven razendsnel op temperatuur is. Je hoeft dus niet lang te wachten als je je pizza wilt opwarmen en weer snel naar je volgende afspraak moet. De magnetron heeft een vermogen van 900 Watt en een draaiplateau met een doorsnee van 36 centimeter, zodat de meeste borden er met gemak in passen. Daarnaast kun je ook grillen en de oven verwarmen met of zonder hetelucht-functie. De maximale temperatuur is 250 ┬░C en het grillvermogen is 1750 Watt. Naast de ruime gebruiksmogelijkheden scoort ook het bedieningsgemak hoog. Een royale display, een digitale klok en duidelijke knoppen maken het instellen van de gewenste functie en temperatuur eenvoudig en overzichtelijk.
Makkelijk inpasbaar in elke keuken
De prijs/kwaliteitverhouding van deze combi-magnetron is een veelgehoorde reden om dit apparaat te kopen. Ook de lange levensduur en de hoogwaardige kwaliteit van Siemens zijn pluspunten. De inhoudsmaat van de magnetron is met 44 liter bescheiden, maar dat maakt deze combi-magnetron juist geschikt om hem naast een gewone oven te plaatsen. De maat past bovendien goed in de standaard keukenkastjes van 60 centimeter breed, en dat maakt het inbouwen en combinaties met andere keukenapparatuur gemakkelijk.
Deze Siemens combi-magnetron beschikt over een kinderslot en binnenverlichting, en is eenvoudig te reinigen. Het is in alle opzichten een prima combi-magnetron die goed past in een eigentijdse keuken.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Siemens combimagnetron (inbouw) HB84H501 reviews

About the Author