Siemens oven (inbouw) CB635GBS1 Outlet review

Siemens oven (inbouw) CB635GBS1 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens oven (inbouw) CB635GBS1 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens oven (inbouw) CB635GBS1
Zoek je een compacte combi-oven met een strak design? Kijk dan naar deze multifunctionele oven van Siemens met intuïtieve bediening. Je bakresultaten overtreffen hiermee je verwachtingen, en je vlees wordt perfect gegrilld.
Uitgebreid en zo gemakkelijk
Vooral de uitgebreide mogelijkheden van deze Siemens inbouw-oven scoren hoog. De oven heeft tien automatische programma's, een grill-functie en een hetelucht-functie, en aparte onder- en bovenverwarming. Met een oven met een inhoud van 47 liter en een maximale temperatuur van 300 °C kun je goede bakresultaten bereiken. Je vertrouwde koekjes- en cakerecepten komen beter uit de oven dan ooit tevoren. Dat komt door de gelijkmatige spreiding van warmte, een kenmerk van een echte kwaliteitsoven. De 'snel voorverwarmen'-functie zorgt ervoor dat je multifunctionele oven met 3D hotAir binnen 5 minuten een temperatuur van 175 °C bereikt. Zo kun je snel je diepvriespizza in de oven schuiven. Voor mensen die weinig tijd hebben is dat een uitkomst. Weinig andere ovens zijn zo snel warm! Zelfs het schoonhouden van deze oven is niet moeilijk. Siemens zorgt er met de ecoClean-coating voor dat je de achterwand van je oven moeiteloos kunt schoonmaken.
Veilig en mooi
De oven wordt bediend met een draaiknop en tiptoetsen op het TFT-display. Duidelijk leesbaar vanuit elke hoek, met een logische menustructuur, dus snel te begrijpen. De volledige ovenfunctionaliteit is zelfs zonder boekje gemakkelijk te gebruiken. Het design oogt strak en modern. Zo'n mooie multifunctionele oven past in elke moderne keuken. Met deze Siemens oven haal je modern bak- en braadcomfort in huis zonder concessies te doen aan de strakke look van je keuken. De innovatieve techniek die Siemens gebruikt zorgt niet alleen voor perfecte ovengerechten, maar ook voor een besparing op het energieverbruik. De heteluchtoven heeft door zijn speciale eco-temperatuurregeling tot 30% minder energie nodig. Deze inbouw-oven heeft dan ook energielabel A+. Ook al kan de oven tot 300°C verhit worden, de glazen deur blijft aan de buitenkant koud. Je kinderen kunnen zo rustig kijken of hun cakejes al 'groeien' in de oven, zonder gevaar voor blaren. Een veilig idee!

Laatst bekende prijs: € 589.00

Bekijk alle Siemens oven (inbouw) CB635GBS1 Outlet reviews

About the Author