Siemens oven (inbouw) CM636GNS1 review

Siemens oven (inbouw) CM636GNS1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens oven (inbouw) CM636GNS1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens CM636GNS1 combi magnetron
Deze gebruiksvriendelijke combi magnetron heeft het allemaal: handige programma's, snel opwarmen en handige rails zodat je geen rooster uit het apparaat hoeft te halen. Dit apparaat leer je snel kennen door de makkelijke bediening.
Functies en eigenschappen van de Siemens CM636GNS1 combi magnetron
De Siemens CM636GNS1 is een oven-magnetron combi die zich onderscheidt door een prettige bediening en een ruime keuze aan programma's. Hij is compact met zijn inhoud van 45 liter. Het apparaat is voorzien van 13 ovensystemen, waaronder ook coolstart en 4D hetelucht. Het magnetronvermogen is 900 watt en de maximale temperatuur van de oven is 275 graden. De Siemens CM636GNS1 is geschikt voor de volgende kooktypes:
Convectie
grill
Keep warm
Microwave
Je kan deze oven snel verwarmen (200 graden in 8 minuten), zodat je snel kan beginnen met het bereiden van je maaltijd. Door bijvoorbeeld de 4D hetelucht functie wordt je gerecht gelijkmatig warm, voor een smakelijk effect. Ook erg handig is de cook control functie. Dit houdt in dat er voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende gerechten op de Siemens CM636GNS1 staan. Je kiest het programma voor jouw gerecht en voert het gewicht in. De oven regelt vervolgens de rest. Verantwoord eten ontdooien of warm houden? Dit kan je met de handige functies op de magnetron doen.
Bediening en design
De Siemens CM636GNS1 combi magnetron is uitgevoerd in roestvrijstaal en de kleur zwart. Het bedienen doe je met het touchdisplay en de draaiknoppen. De combimagnetron is voorzien van een digitale geïntegreerde klok. Door de geleiderails voor het rooster hoef je niet meer het hele rooster te verwijderen als je een (zware) schotel uit de oven-magnetron wilt halen. Erg prettig is dat de deur automatisch opent en sluit en daarbij nauwelijks geluid maakt.
Compacte combi magnetron, veel keuze
Met deze combi magnetron kan je vele kanten uit als het gaat om het bereiden van je maaltijd. Of je nu zonder zorgen wilt ontdooien of een heerlijke ovenschotel wilt maken, met de Siemens CM636GNS1 kan het. Door het compacte formaat is hij ideaal als je geen ruime keuken hebt. De bediening, functies en stille deur zorgen voor een luxe gevoel.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Siemens oven (inbouw) CM636GNS1 reviews

About the Author