Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW799IX review

Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW799IX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW799IX

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW799IX
Deze ruime combimagnetron is fraai om te zien en zeer praktisch in het gebruik. Dankzij de 15 kookfuncties is elke maaltijd een succes, of je nu een simpele gratin of een spetterende verse lasagne maakt. Ontdek je innerlijke chef-kok met de AMW799IX!
Krachtig en ruim
Een inhoud van 40 liter en een maximaal grillvermogen van 1600 W. Daarmee is de Whirlpool AMW799IX zowel ruim als krachtig. Een grote ovenmaaltijd voor een heel gezin staat zo op tafel als je over deze combimagnetron kunt beschikken. En heb je geen zin in een enorm feestmaal? Dankzij de handige instellingen en het lage energieverbruik kun je ook probleemloos kleinere porties of lichte voorgerechtjes bereiden!
Tal van functies
Een traditionele combimagnetron heeft zowel een oven- als een magnetronfunctie. Deze Whirlpool tilt dat naar een veel hoger niveau. De AMW799IX heeft namelijk diverse functies die tegelijkertijd gebruikmaken van de grill, magnetron en/of heteluchtoven. Dat zorgt voor spectaculair krokante quiches en supersnel bereide lasagnes met een overheerlijk gratinlaagje. En als je van pizza houdt is de Crisp-functie in combinatie met de Crisp-plaat onmisbaar. Voortaan heb je altijd authentieke Italiaanse pizza in je eigen keuken!
Strak en modern design
Deze fraaie inbouw combimagnetron heeft een strak zwart uiterlijk met glanzende metalen elementen. Dat is een ontwerp dat in iedere keuken een aanwinst is. Het staat luxueus en subtiel in een landelijke inrichting, maar past natuurlijk ook perfect in een strakke moderne hoogglanskeuken!
Whirlpool AMW799IX: een krachtige en veelzijdige combimagnetron
Met deze Whirlpool haal je een krachtige en ruime combimagnetron in huis die voortaan van elke maaltijd een succes maakt. Bakken, grillen, ontdooien, opwarmen… Eet smakelijk!

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW799IX reviews