Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9607IX review

Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9607IX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9607IX

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Whirlpool AMW 9607/IX inbouw combimagnetron
Deze ruime combimagnetron van Whirlpool heeft een inhoud van 40 liter en beschikt over een heleboel handige kookfuncties. Zo beschikt de Whirlpool AMW 9607/IX over een speciale Crisp-functie, die jouw eten met een niet te evenaren knapperigheid bereidt. ForceAir technologie zorgt ervoor dat hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel wordt verdeeld waardoor gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid, en ontdooit het unieke JetDefrost 3D systeem bevroren voedsel snel en gelijkmatig.
Perfecte bereiding
Exclusieve 6TH SENSE technologie in de magnetron stelt automatisch de tijd, temperatuur en het vermogen aan tijdens het kookproces. Revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.
Eenvoudig te reinigen
De Whirlpool AMW 9607/IX combimagnetron heeft een anti-vingerafdruk behandeling gehad, die ervoor zorgt dat vingerafdrukken, stof en krassen eenvoudig te verwijderen. Zo wordt het reinigen eenvoudiger dan ooit. De combimagnetron beschikt verder over een kinderslot, dat ervoor zorgt dat kinderen het apparaat niet per ongeluk aan kunnen zetten.

Laatst bekende prijs: € 575.00

Bekijk alle Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9607IX reviews