Whirlpool oven (inbouw) AKZ7890IX review

Whirlpool oven (inbouw) AKZ7890IX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool oven (inbouw) AKZ7890IX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Whirlpool AKZ7890IX is een ruime en veelzijdige inbouwoven
Dit is een ideale oven die dankzij de modernste techniek zelf in de gaten houdt of je ovenschotel gaar is en bovendien een energiezuinige zelfreinigende functie heeft.
Een oven die altijd succes heeft
De Whirlpool AKZ7890IX zorgt dat je tussen boodschappen doen en aan tafel gaan zo min mogelijk hoeft te doen. De moderne inbouwoven is voorzien van 6TH SENSE, een serie van 30 voorgeprogrammeerde recepten die je oven automatisch kan uitvoeren. Het kookprogramma, de temperatuur en de kooktijd worden door deze technologie vanzelf aangepast, ook tijdens het kookproces. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Verbrande korstjes en ongare groenten behoren voorgoed tot het verleden als je deze Whirlpool oven in huis hebt. De geavanceerde technologie van deze oven biedt je bovendien de mogelijkheid drie verschillende gerechtent tegelijk te bereiden zonder dat de aroma's zich vermengen. Whirlpool noemt het de Cook3-functie. Zo kun je pizza's bakken terwijl je appeltaart in de oven staat. Zorgeloos koken dus, dat wil jij toch ook?
Een oven die je werk uit handen neemt
De Whirlpool AKZ7890IX heeft een inhoud van 65 liter en scoort energielabel A+. Tijdens het kookproces past de oven het energieverbruik continu aan om zo efficiënt en zuinig mogelijk te zijn. Een belangrijk pluspunt is bovendien de SmartCleanfunctie. Zonder agressieve schoonmaakmiddelen wordt dankzij een hydrolitisch reinigingssysteem de hele oven binnen een half uur grondig schoongemaakt. Als je daarna zelf de binnenkant met een spons afveegt, is de oven weer spic en span. De SmartClean-functie verbruikt weinig energie, dus je kunt de oven net zo vaak reinigen als je dat nodig vindt. Het kost bijna geen moeite, één druk op de knop en even later is je oven perfect gereinigd. Een fris idee, zo'n zelfreinigende oven.
Veel gemak
Er zijn nog meer redenen om de Whirlpool AKZ7890IX oven te selecteren, het gemak van de Ready2Cook functie bijvoorbeeld. Met een krachtig convectiesysteem is de oven in een mum van tijd op de juiste temperatuur. Zo hoef je niet te wachten op het voorverwarmen, en dat spaart veel tijd. De maximum temperatuur van deze oven is 250 graden. Ook de buitenkant van de Whirlpool is prachtig. Het strakke design met het royale bedieningspaneel staat goed in elke keuken. Gebruikers zijn bovendien zeer tevreden over het bedieningsgemak en het comfort van deze geavanceerde, slimme oven.

Laatst bekende prijs: € 519.00

Bekijk alle Whirlpool oven (inbouw) AKZ7890IX reviews

About the Author