Whirlpool oven (inbouw) AKZ97890IX review

Whirlpool oven (inbouw) AKZ97890IX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool oven (inbouw) AKZ97890IX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grenzeloos koken met de Whirlpool AKZ97890 inbouw oven
Geavanceerde elektrische technologie laat je tijdens het koken energie besparen. De Whirlpool AKZ97890 elektrische oven heeft een A+ energieklasse en maar liefst 73 liter inhoud. Bovendien kunnen de gerechten op 5 verschillende posities in de oven worden geplaatst.
Kant-en-klare recepten
Exclusieve 6th SENSE technologie laat je kiezen uit tot wel 30 voorgeprogrammeerde recepten. Jouw oven past de kookinstellingen, temperatuur en kooktijd automatisch aan, voor een gegarandeerd perfect resultaat. Innovatieve Cook3 functie laat je tot drie aparte gerechten tegelijk koken, zonder dat de aroma's zich met elkaar vermengen. De Ready2Cook functie gebruikt een krachtig convectiesysteem om snel de juiste temperatuur te bereiken, zodat voorverwarmen volledig tot het verleden behoort. De Multifunction 16 optie biedt flexibele kookfuncties, om perfecte resultaten te verzekeren voor elk recept.
Deuren sluiten in slow-motion
Door de SoftClose scharnieren sluit de ovendeur moeiteloos, met een zachte en geruisloze beweging. De Whirlpool AKZ97890 beschikt bovendien over geavanceerde reinigingsprogramma’s en speciale opties, die de oven gemakkelijk te reinigen en goed te onderhouden maken.

Laatst bekende prijs: € 419.00

Bekijk alle Whirlpool oven (inbouw) AKZ97890IX reviews

About the Author