Epson all-in-one printer EcoTank ET-3750 review

Epson all-in-one printer EcoTank ET-3750 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Epson all-in-one printer EcoTank ET-3750

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Afdrukken zonder inktpatronen
Beperk jouw overheadkosten met Epson's EcoTank zonder inktpatronen, waarmee je jouw afdrukkosten met gemiddeld 74% kunt verlagen. Naast de uitzonderlijk lage kosten per pagina, biedt de meegeleverde drie jaar aan inkt een afdrukcapaciteit van 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 pagina's in kleur. Deze 3-in-1 inkjet met Wi-Fi en Wi-Fi Direct biedt een hoge afdruksnelheid van 15 ppm, dubbelzijdig afdrukken, een papierlade voor 150 vellen aan de voorzijde en een automatische documentinvoer (ADF) voor 30 vellen.
Uitzonderlijk lage kosten
Dankzij het innovatieve ontwerp van de EcoTank kun je de afdrukkosten met gemiddeld 74% verlagen. De printer is uitgerust met een inktreservoir met extra hoge capaciteit dat inktpatronen overbodig maakt en wordt geleverd met inkt voor drie jaar. Dit model wordt geleverd met een extra set inktflessen.
Druk duizenden pagina 's af
Meer afdrukken voordat navullen van inkt nodig is. Dankzij de meegeleverde inkt, heeft de printer een afdrukcapaciteit van 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur.
Ontdek de EcoTank-printer van de volgende generatie
Dankzij de nieuwe plaatsing van het inktreservoir aan de voorzijde, is de EcoTank compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Het verbeterde inktvulsysteem, speciaal ontwikkeld voor navullen zonder geknoei, voorkomt weglekken en morsen van inkt. Daarnaast zijn de nieuwe flessen voorzien van een mechanisme om ervoor te zorgen dat je alleen met de juiste kleur inkt kunt navullen.
Professionele functies
Produceer scherpe en heldere tekst dankzij de PrecisonCore-printkop en de dye- en pigmentinkten van Epson. Deze printer is ontworpen voor zakelijk gebruik, met een papierlade voor 150 vellen, dubbelzijdig afdrukken, een hoge afdruksnelheid van 15 ppm en een automatische documentinvoer voor 30 vellen. Jouw gemoedsrust wordt bovendien gewaarborgd door de garantie van drie jaar (bij productregistratie).
Afdrukken vanaf vrijwel elke locatie
Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt je documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint-app. Via Epson Email Print kun je bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld ontvangen.
Uitzonderlijk lage kosten per pagina: Verlaag de afdrukkosten met 74%
Inkt voor drie jaar meegeleverd: Druk tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 pagina's in kleur af
Inktvulsysteem van de volgende generatie: Ervaar het genot van probleemloos en morsbestendig navullen dankzij de verbeterde inktflessen
Mobiel afdrukken en connectiviteit: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet en gratis mobiele afdrukapps
Ontworpen voor zakelijk gebruik: Automatische documentinvoer (ADF) voor 30 vellen, dubbelzijdig afdrukken en papierlade voor 150 vellen aan de voorzijde

Laatst bekende prijs: € 380.00

Bekijk alle Epson all-in-one printer EcoTank ET-3750 reviews