Pure draagbare radio Evoke C-D4 (Zwart) review

Pure draagbare radio Evoke C-D4 (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pure draagbare radio Evoke C-D4 (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Pure Evoke C-D4 draagbare radio
Groots in geluid, klein van stuk – met deze compacte krachtpatser heb je keus uit digitale radio, FM-radio, cd-speler én Bluetooth in één uitstekend klinkend systeem met prachtige houten fineer afwerking.
Geniet van jouw volledige muziekcollectie
Ondanks de enorme toename in muziekdownloads, bieden cd's nog steeds goede kwaliteit en een gemak die moeilijk te verslaan is. Bovendien heeft het wel iets om een eigen verzameling van jouw favoriete cd's te bezitten. De Evoke C-D4 heeft een cd-speler met sleuf met opties om de muzieknummers op de cd afwisselend af te spelen of te herhalen. De cd-speler is compatibel met cd-, cd-r- en cd-rw-schijven.
Zet de digitale radio maar aan
Een digitale radio biedt zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en interessante info die vaak exclusief op digitale radio beschikbaar is. Daarnaast geeft de tekst die over het scherm schuift, informatie over de titel van het lied, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna je deze op naam kunt selecteren. Bovendien beschikken al onze digitale radio's ook over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden. De Evoke C-D4 heeft het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.
Jouw mobiele muziek zonder kabeltjes
Met de ingebouwde Bluetooth selecteer je jouw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel je alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van jouw smartphone of tablet af.
Ziet er goed uit en klinkt geweldig
Het chique uiterlijk is niet alleen voor de show – de houten behuizing geeft diepte en kracht die in combinatie met de afgestemde luidspreker en geavanceerde digitale versterker voor een toonaangevende geluidsweergave zorgt. Naar welke muziek je ook graag luistert, met de Evoke C-D4 klinkt alles nu nog beter.

Laatst bekende prijs: € 269.99

Bekijk alle Pure draagbare radio Evoke C-D4 (Zwart) reviews

About the Author