Pure draagbare radio Evoke C-D6 (Zwart) review

Pure draagbare radio Evoke C-D6 (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pure draagbare radio Evoke C-D6 (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Pure Evoke C-D6 draagbare radio
De Evoke C-D6 biedt ruimtevullend stereogeluid via een systeem dat je de keus geeft uit digitale en FM-radio, een cd-speler met sleuf en Bluetooth voor het draadloos afspelen van jouw mobiele muziek.
Zet maar harder
Geef jouw muziek dat beetje extra bas, diepte en helderheid zodat je eindelijk kunt horen wat je voorheen steeds hebt gemist. Krachtig afgestemde stereoluidsprekers geven door de houten behuizing en geavanceerde digitale versterker eersteklas geluidsweergave. Van welke muziek je ook houdt, het klinkt nu allemaal nog beter met de Evoke C-D6
Geniet van jouw volledige muziekcollectie
Ondanks de enorme toename in muziekdownloads, bieden cd's nog steeds goede kwaliteit en gemak die moeilijk te verslaan is. Bovendien heeft het wel iets om een eigen verzameling van jouw favoriete cd's te bezitten. De Evoke C-D6 heeft een stijlvolle cd-speler met sleuf met opties om de muzieknummers op de cd afwisselend af te spelen of te herhalen. De cd-speler is compatibel met cd-, cd-r- en cd-rw-schijven.
Zet de digitale radio maar aan
Een digitale radio biedt zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en interessante info die vaak exclusief op digitale radio beschikbaar is. Daarnaast geeft de tekst die over het scherm schuift, informatie over de titel van het lied, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna je deze op naam kunt selecteren. Bovendien beschikken alle Pure digitale radio's ook over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden. De Evoke C-D6 heeft het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.
Jouw mobiele muziek zonder kabeltjes
Met de ingebouwde Bluetooth selecteer je jouw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel je alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van jouw smartphone of tablet af.
En nog heel veel meer…
Compleet met een handige afstandsbediening, 20 keuzestations zodat je jouw favoriete radiostations snel kunt selecteren, een geluids-, radio- of cd-wekker, stereohoofdtelefoonuitgang en aux-in uitgang waarop je jouw smartphone of tablet kunt aansluiten en naar jouw eigen muziek van jouw smartphone of tablet kunt luisteren.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Pure draagbare radio Evoke C-D6 (Zwart) reviews

About the Author