Pure draagbare radio Evoke H4 Prestige (Zwart) review

Pure draagbare radio Evoke H4 Prestige (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pure draagbare radio Evoke H4 Prestige (Zwart)

Product informatie:

Pure Evoke H4 Prestige Edition draagbare radio
De Evoke H4 Prestige is zorgvuldig handgemaakt en geperfectioneerd voor de allerbeste geluidskwaliteit. De Evoke H4 Prestige combineert een kristalheldere digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming voor perfecte geluidskwaliteit waarvan het hele gezin kan genieten.
Ontdek kwaliteit
Prestige is een totaal eigen klasse. Een handgemaakte reeks voor degenen die waarde hechten aan goede kwaliteit boven de reguliere normen. Klassieke lijnen met een modern tintje, juist gebalanceerde functies, gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en afgewerkt met zeven lagen lak. De Evoke H4 Prestige biedt je kristalheldere digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming. Doordat de Evoke H4 Prestige eenvoudig te bedienen en aan te sluiten is op populaire draagbare apparaten, is het de ideale digitale radio en draadloze luidspreker waarvan het hele gezin kan genieten. Op het grote, levendige, uiterst heldere scherm kun je informatie over het radioprogramma en artwork in kleur weergeven.
Meer stations, digitale kwaliteit
DAB-radio brengt je fantastische, gevarieerde programma’s met een zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit. Een groot deel van het aanbod is alleen beschikbaar op digitale radio. Een digitale radio spoort automatisch alle beschikbare radiostations op, waarna je deze op naam kunt selecteren. Radiostations die nog niet digitaal uitzenden, kun je beluisteren via de FM-ontvanger. Omdat de Evoke H4 Prestige het keurmerk voor digitale radio (het digitale vinkje) heeft ontvangen, ben je ervan verzekerd dat de radio is voorbereid op elke toekomstige overschakeling van FM naar digitale radio.
Bluetooth-connectiviteit
De Evoke H4 Prestige kun je als draadloze luidspreker voor jouw laptop, smartphone of tablet gebruiken. De Evoke H4 Prestige is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen en hiermee kun je jouw favoriete tv-programma's, films en muziekapps luid en duidelijk weergeven.
Geavanceerde audiotechniek
In de Evoke H4 Prestige is de meest recente luidsprekertechnologie van Pure toegepast, die voorheen was gereserveerd voor de premiumproductenlijn Evoke C-D. De hoogwaardige luidspreker maakt gebruik van krachtige versterking van klasse D voor audioprestaties die toonaangevend zijn in hun klasse. De achterkant van de starre behuizing en de akoestische poort staan borg voor een geweldig geluid, ongeacht waar je de radio neerzet; of dat nu tegen de muur of op een werkblad of schap is.
Kleurenscherm
De Evoke H4 Prestige heeft een helder en informatief 2,8 inch TFT-kleurendisplay. Dankzij dit grote, uiterst heldere display stem je in een handomdraai af op het groeiende aantal digitale radiostations. Op het display kun je de informatie en de artworkdiashow van jouw favoriete station in kleur bekijken.
Artworkdiashow
Steeds meer digitale radiostations zenden ook artwork en programma-informatie uit. Je kunt deze visuele inhoud in kleur op het display van de Evoke H4 Prestige weergeven.
Eenvoudig in gebruik
De praktisch ingedeelde toetsen en het heldere scherm maken de bediening van de Evoke H4 Prestige tot een feest. Het bladeren door de menu's, het kiezen van de stations en het aanpassen van de instellingen is gemakkelijk en intuïtief.
Wekker en klok
De Evoke H4 Prestige beschikt over een klok, die automatisch wordt bijgewerkt, en twee wekfuncties. De Evoke H4 Prestige kan je wekken met jouw favoriete radiostation of een geluidsignaal.
Sluimerknop
Wanneer het geluidsignaal klinkt, kun je met een druk op de knop de sluimerstand inschakelen.
Extra aansluitingen
Als je anderen niet wilt storen, gebruik je de hoofdtelefoonuitgang van de Evoke H4 Prestige. Verder is er nog een extra ingang, waarop je uiteenlopende apparaten kunt aansluiten.
ChargePAK
Je kunt de Evoke H4 Prestige met de meegeleverde adapter op het stopcontact aansluiten of op het optionele ChargePAK F1. Het ChargePAK biedt je 24 uur draagbaar luistergenot.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Pure draagbare radio Evoke H4 Prestige (Zwart) reviews

About the Author