Pure draagbare radio Evoke H6 Prestige (Wit) review

Pure draagbare radio Evoke H6 Prestige (Wit) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Pure draagbare radio Evoke H6 Prestige (Wit)

Product informatie:

Pure Evoke H6 Prestige Edition draagbare radio
De Evoke H6 Prestige is zorgvuldig handgemaakt en geperfectioneerd voor de allerbeste stereogeluidskwaliteit. Met kristalheldere digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming kan de Evoke H6 Prestige aan verschillende luisterruimtes en gelegenheden worden aangepast.
Ontdek kwaliteit
Prestige is een totaal eigen klasse. Een handgemaakte reeks voor degenen die waarde hechten aan goede kwaliteit boven de reguliere normen. Klassieke lijnen met een modern tintje, juist gebalanceerde functies, gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en afgewerkt met zeven lagen lak. In de Evoke H6 Prestige worden de beste eigenschappen van digitale radio en draadloze muziekstreaming gecombineerd voor een superieur stereogeluid. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit en de laatste geavanceerde audiotechnologie van Pure geniet je nog meer van de muziek en applicaties van jouw apparaat. Op het grote, uiterst heldere scherm kun je informatie over het radioprogramma en artwork in kleur weergeven.
Meer stations, digitale kwaliteit
DAB-radio brengt je fantastische, gevarieerde programma’s met een zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit. Een groot deel van het aanbod is alleen beschikbaar op digitale radio. Een digitale radio spoort automatisch alle beschikbare radiostations op, waarna je deze op naam kunt selecteren. Radiostations die nog niet digitaal uitzenden, kun je beluisteren via de FM-ontvanger. Omdat de Evoke H6 Prestige het keurmerk voor digitale radio (het digitale vinkje) heeft ontvangen, ben je ervan verzekerd dat de radio is voorbereid op elke toekomstige overschakeling van FM naar digitale radio.
Bluetooth-connectiviteit
De Evoke H6 Prestige kun je als draadloze stereoluidspreker voor jouw laptop, smartphone of tablet gebruiken. De Evoke H6 Prestige is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen en hiermee kun je jouw favoriete tv-programma's, films en muziekapps met een zeer gedetailleerd stereogeluid weergeven.
Superieur stereogeluid
In de Evoke H6 Prestige is onze meest recente luidsprekertechnologie toegepast, die voorheen was gereserveerd voor de premiumproductenlijn Evoke C-D. Een paar luidsprekers dat worden aangestuurd via twee krachtig versterkte kanalen van klasse D, staan borg voor audioprestaties die toonaangevend zijn in hun klasse. De achterkant van de starre behuizing en de akoestische poort staan borg voor een geweldig geluid, ongeacht waar je de radio neerzet; of dat nu tegen de muur of op een werkblad of schap is.
Kleurenscherm
De Evoke H6 Prestige heeft een helder en informatief 2,8 inch TFT-kleurendisplay. Dankzij dit grote, uiterst heldere display stem je in een handomdraai af op het groeiende aantal digitale radiostations. Op het display kun je de informatie en de artworkdiashow van jouw favoriete station in kleur bekijken.
Artworkdiashow
Steeds meer digitale radiostations zenden ook artwork en programma-informatie uit. Je kunt deze visuele inhoud in kleur op het display van de Evoke H6 Prestige weergeven.
Eenvoudig in gebruik
De praktisch ingedeelde toetsen en het heldere scherm maken de bediening van de Evoke H6 Prestige tot een feest. Het bladeren door de menu's, het kiezen van de stations en het aanpassen van de instellingen is gemakkelijk en intuïtief.
Wekker en klok
De Evoke H6 Prestige beschikt over een klok, die automatisch wordt bijgewerkt, en twee wekfuncties. De Evoke H6 Prestige kan je wekken met jouw favoriete radiostation of een geluidsignaal.
Sluimerknop
Wanneer het geluidsignaal klinkt, kun je met een druk op de knop de sluimerstand inschakelen.
Extra aansluitingen
Als je anderen niet wilt storen, gebruik je de hoofdtelefoonuitgang van de Evoke H6 Prestige. Verder is er nog een extra ingang, waarop je uiteenlopende apparaten kunt aansluiten.
ChargePAK
Je kunt de Evoke H6 met de meegeleverde adapter op het stopcontact aansluiten of op het optionele ChargePAK F1. Het ChargePAK biedt je 18 uur draagbaar luistergenot.

Laatst bekende prijs: € 249.99

Bekijk alle Pure draagbare radio Evoke H6 Prestige (Wit) reviews

About the Author