Tiny Audio M7 MUZIEKSTREAMER review

Tiny Audio M7 MUZIEKSTREAMER review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tiny Audio M7 MUZIEKSTREAMER

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Met de Tiny Audio M7 Muziekstreamer upgrade u uw huidige HiFi-installatie of surroundsysteem tot een apparaat van nu. Stel u heeft een HiFi-installatie of surroundsysteem waar u tevreden mee bent, maar u wilt toch genieten van Internetradio, DAB+/FM radio, muziek streamen vanaf Spotify of uw Windows Mediaplayer. Dan is de Tiny Audio M7+ dé oplossing voor u. Dit unieke product sluit u eenvoudig, met één kabeltje, aan op uw bestaande installatie.
Eenmaal aangesloten kunt u genieten van DAB+ (digitale radio) en FM-radio. U bent dus volledig compatibel met de huidige én toekomstige uitzendstandaarden voor radio-ontvangst.
De meest opvallende eigenschap van de M7+ is echter zijn internet-radiofunctionaliteit. Naast standaard internetradio, zoals bekend van andere aanbieders van internet-radioproducten, heeft de M7+ een ingebouwde Spotify Connect functionaliteit en een toegangsmogelijkheid tot het Frontier Silicon Radio Portal. En dát maakt de Tiny Audio M7+ bijzonder.
Daarnaast beschikt de Tiny Audio M7+ over mediaplayer met DLNA-functionaliteit waarmee u muziek kunt beluisteren die is opgeslagen op uw PC of laptop. En dat alles via uw eigen WiFi-thuisnetwerk. Deze eigenschappen maken de M7+ uniek in zijn soort.
De M7+ beschikt over een groot LCD-kleurendisplay en is eenvoudig te installeren en te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. Wilt u de M7+ bedienen met uw smartphone of tablet dan kan dat via de speciale app (Undok app van Frontier Silicon voor iOs en Android of de Pinell app voor iOs-gebruikers).

Laatst bekende prijs: € 165.00

Bekijk alle Tiny Audio M7 MUZIEKSTREAMER reviews

About the Author