Silk'n ontharingsapparaat Infinity 400.000 review

Silk'n ontharingsapparaat Infinity 400.000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Silk'n ontharingsapparaat Infinity 400.000

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Inifity 400.000
Silk’n presenteert een nieuwe technologie in haarverwijdering. Een technologie die baanbrekend is op velerlei punten en klassieke onthaarmethodes als scheren, epileren en harsen overbodig maakt. Maak kennis met eHPL™ technologie van Silk’n Infinity, waarbij met lichtflitsen ongewenste haargroei permanent kan worden verwijderd. Zonder stoppels, ingegroeide haartjes, roodheid of andere irritaties. Het vormt bovendien de meest revolutionaire manier van lichtontharing voor thuis en wordt nu al gezien als dé gouden standaard. Ga voor een eindeloos gladde huid, geheel pijnloos en zonder irritaties!
Permanent ontharen volgens de allernieuwste techniek
eHPL technologie: voor het eerst in een ontharingsapparaat voor thuisgebruik
Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren, inclusief de meest donkere huidskleur
Hoge snelheid op 5 energieniveaus: tot 2x snellere haarverwijdering
Geschikt voor lichaam en gezicht: pijnloos en zonder irritatie
Bevat 400.000 lichtflitsen
Tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
Pulsing en Gliding methode
Behandeloppervlak: 3 cm²
Werkt zonder navulcartridges
Met gratis App om behandelingen te plannen
Met Bluetooth connectiviteit om het resterende aantal lichtflitsen te zien
Bluetooth maakt tevens apparaatvergrendeling mogelijk om gebruik door kinderen tegen te gaan
Geleverd in een stijlvolle opbergcase
eHPL technologie: ongekende voordelen
eHPL vormt de allernieuwste technologie op haarverwijderingsgebied en is voor het eerst beschikbaar met Silk’n Infinity. Het is een innovatie op de eerder geïntroduceerde en wereldwijd bekende HPL technologie van Silk’n. eHPL technologie heeft een aantal belangrijke voordelen.
Het bestaat uit een combinatie van Galvanische Energie en Optische Energie. Deze krachtbundeling zorgt ervoor dat haartjes efficiënter verwijderd kunnen worden, doordat de huidporieën worden geopend en haarzakjes optimaal bereikt kunnen worden met lichtflitsen. Daarnaast kunnen voor het eerst bijna alle haarkleuren en alle huidskleuren behandeld worden, inclusief de meest donkere huidskleur. Bovendien is Silk’n Infinity een apparaat waar u razendsnel mee kunt ontharen. Zonder pijn, stoppels, irritatie of ingegroeide haartjes. Een volledige lichaamsbehandeling duurt minder dan 20 minuten!
Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren
Tot nu toe was het niet mogelijk om blonde, grijze en rode haartjes permanent te verwijderen vanuit huis. Ook voor mensen met een donkere huidskleur was er geen geschikte permanente oplossing voor thuisgebruik. Daarom ontwikkelden de onderzoekers in het laboratorium van Silk’n een manier om lichtontharing voor meer mensen beschikbaar te maken. Silk’n Infinity werd geboren… Silk’n Infinity is het allereerste apparaat van Silk’n dat voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren geschikt is. Vanaf nu is het mogelijk om blonde, grijze en rode haartjes effectief te verwijderen met Infinity, mits de huidskleur licht genoeg is. Ook donkerdere huidskleuren met donkere haargroei zijn geschikt voor behandeling, inclusief de meest donkere huidskleur. Bekijk de kleurenkaart hieronder om te zien of uw haar- en huidskleur geschikt is.
Pijnloos en zonder irritaties
Klassieke onthaarmethoden als scheren, harsen of epileren zijn pijnlijk en leiden vaak tot huidirritatie. Denk aan stoppels, pijnlijke roodheid en ingegroeide haartjes. Bovendien keren de haartjes snel terug. Silk’n Infinity werkt met lichtflitsen en pakt de haarzakjes aan om de haargroei na iedere behandeling te verminderen. Het gebruik is geheel pijnloos en geeft geen irritaties. Zo krijg je een mooie en eindeloos gladde huid!
Silk’n Infinity is door het snelle herhalingsritme van lichtflitsen tot 2x zo snel als andere Silk’n ontharingsapparaten. Daarmee is het een van de meest snelle ontharingsapparaten van Silk’n op de markt!

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Silk'n ontharingsapparaat Infinity 400.000 reviews

About the Author