Philips scheerapparaat S7970/26 review

Philips scheerapparaat S7970/26 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips scheerapparaat S7970/26

Product informatie:

De Philips Shaver Series 7000 is ontworpen voor een glad scheerresultaat op een gevoelige huid. Het scheerapparaat helpt mannen met hun specifieke huidproblemen, mede dankzij de persoonlijke begeleiding die is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Maak jouw look af met de SmartClick-precisietrimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden.
Nat en droog scheren
Kies een scheerroutine die bij je past. Met Aquatec Wet & Dry kan je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche.
Glas en soepel scheren
Ervaar het soepele glijden van de geavanceerde Philips-technologie met microbolletjes. Op basis van de principes uit de aerodynamica zijn de ringen bedekt met duizenden kleine, glasachtige bolletjes voor maximaal huidcomfort. Voor een glad scheerresultaat, zelfs op de gevoelige huid met geharde, zeer nauwkeurige mesjes. De mesranden zijn ontworpen om haar nauwkeurig af te snijden, waardoor je trekken of steeds op dezelfde plek scheren voorkomt, zelfs bij een stoppelbaard.
Persoonlijk scheerplan via app
Krijg persoonlijk advies om jouw specifieke huidproblemen gemakkelijk op te lossen bij roodheid, een branderig gevoel of ingegroeide haren. Het plan is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geeft advies over jouw scheergewoonten en -techniek via de verbonden GroomTribe-app. De app houdt per scheerbeurt jouw voortgang bij en past het advies aan voor de beste resultaten.
Multi-Direction ContourDetect
Volg voorzichtig de contouren van jouw gezicht en hals met scheerhoofden die gemakkelijk meedraaien bij elke ronding. Er is minder druk nodig voor nauwkeurig scheren zodat jouw huid slechts minimale druk ervaart.
Scheerinstellingen voor gevoelige huid
Scheer met de aanbevolen snelheidsstand die is aangepast aan jouw huid, of kies zelf een stand via de verbonden GroomTribe-app. Opties zijn normaal, gevoelig en extra gevoelig. Scheert zelfs efficiënt in gebieden met veel haargroei. Het scheerapparaat registreert de dichtheid en past zo nodig automatisch het vermogen aan.
SmartClean
Houd jouw scheerapparaat als nieuw met het speciale reinigingsstation. Het reinigt, smeert en laadt jouw scheerapparaat met één druk op de knop op.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Philips scheerapparaat S7970/26 reviews

About the Author