Philips scheerapparaat SP9860/13 review

Philips scheerapparaat SP9860/13 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips scheerapparaat SP9860/13

Product informatie:

Philips s9000 scheerapparaat
De Philips S9000 Prestige scheert elke haar uitzonderlijk kort af, zelfs bij langere baardharen. Het scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid die je raakt en voelt. Ultieme gladheid, ultiem comfort.
Qi-oplaadpad voor draadloos opladen
Laad je scheerapparaat eenvoudig en draadloos op door het op de meegeleverde Qioplaadpad te plaatsen. Draadloos oplaadbare modellen uit de S9000 Prestige-range zijn enkel draadloos oplaadbaar. De Qi-oplaadpad is ook compatibel met andere Qigecertificeerde apparaten.
BeardAdapt Sensor
Scheer zelfs een stevige baard van 7 dagen gemakkelijk weg. De BeardAdapt Sensor controleert de haardikte 15 keer per seconde en past het scheersysteem hierop automatisch aan.
Aquatec wet and dry
Kies jouw favoriete scheermethode, droog of nat. Met Aquatec Wet and Dry, kan je voor zowel droog als nat scheren kiezen. Dus ook met scheergel of -schuim. De S9000 is zelfs onder de douche te gebruiken en onder de kraan te reinigen.
Premium beschermhoes
De meegeleverde beschermhoes beschermt je scheerapparaat, de accessoires én de Qi charging pad, ideaal als je hem buiten de deur wilt gebruiken of op vakantie meeneemt.

Laatst bekende prijs: € 339.00

Bekijk alle Philips scheerapparaat SP9860/13 reviews

About the Author