Foscam IP Camera FN3108E-B4-1T review

Foscam IP Camera FN3108E-B4-1T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Foscam IP Camera FN3108E-B4-1T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Foscam FN3108-B4-1T is een Smart IP camera set met een voor geïnstalleerde 1TB harde schijf. Hiermee beveilig je makkelijk de omgeving van je huis.
Eenvoudige bedrading en installatie
PoE technologie maakt bekabeling veel gemakkelijker door stroom te leveren via een netwerkkabel die camera verbindt met NVR. De aanwezige PoE maak het aansluiten van de camera eenvoudig, zonder noodzaak voor extra stroomaansluitingen. Geen lastige configuratie nodig. Log in en je krijgt met één klik toegang tot alle camera's aan het systeem. Upgrade de firmware op jouw beveiligingssysteem met één klik via de mobiele APP.
Meerdere toegangsmogelijkheden voor lokaal en extern bekijken
Bekijk en beheer jouw beveiligingssysteem lokaal door het systeem aan te sluiten op een monitor of via de meest gebruikte browsers zoals IE en Safari, of via de iOS & Android APP op afstand op mobiele apparaten.
Plaats beelden op het split-scherm
Bepaal waar de camera beelden getoond worden in het split-scherm, waardoor het handig is om de positie te bepalen die speciale aandacht verdient.
4-kanaals weergave tijdlijn
Speel videobeelden op vier kanalen tegelijk af om het hele opname te bestuderen. Met de intelligente tijdlijn kan je teruggaan naar verschillende dagen, uren of minuten en alles bekijken wat je hebt gemist.
Snelle gegevensback-up
Gebruik de USB3.0 back-upfunctie om jouw gegevens over te brengen naar externe opslag.
Uitbreidbaar
FI3108E-B4-1T is samengesteld uit een 8-kanaals NVR en vier camera's. Vier extra IP-camera's kunnen zo nodig aan het systeem worden toegevoegd. NVR in dit systeem ondersteunt overigens tot 4TB harde schijf.

Laatst bekende prijs: € 493.00

Bekijk alle Foscam IP Camera FN3108E-B4-1T reviews

About the Author