Nuki SMARTLOCK review

Nuki SMARTLOCK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Nuki SMARTLOCK

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Nuki Smart Lock
De slimme uitbreiding voor uw deurslot
Nuki maakt in slechts enkele minuten van uw Smartphone een slimme sleutel. Monteer Nuki aan de binnenkant van uw bestaande deurslot en krijg volledige controle over de status van uw slot via uw Smartphone (iOS & Android), ook onderweg.
Nuki is de eerste Bluetooth Smart Lock voor Europa met permanente internetverbinding. Via Bluetooth opent Nuki uw deur automatisch als u naar huis komt en sluit deze weer af als u weggaat.U heeft geen ombouwwerkzaamheden nodig om Nuki te monteren. Deze slimme deuropener wordt aan de binnenkant van de huisdeur op het reeds voorhanden zijnde slot bevestigd en afhankelijk van de supernatans van de cilinder veilig hieraan vastgeklemd ofgeplakt. Als u de Nuki Bridge er ook nog eens bij installeert, krijgt uw Smart Lock toegang tot internet en kunt u zo uw Smart Lock onderweg besturen en bijvoorbeeld de deur openen voor handwerklui.
Slimme besturing via de Smartphone-app
Download de Nuki-app in de Apple App Store of Google Play Store om Nuki in te richten en uw slot te verbinden met uw Smartphone. Via de Nuki-app kunt u zoveel toegangsautorisaties aan familie en vrienden geven als u wilt, deze tevens beperken en indien nodig weer intrekken. Bovendien is Nuki bestuurbaar via uw Smartwatch encompatibel met Android Wear en Apple Watch.
Voordelen
– Uw Smartphone vervangt de fysieke sleutel- Automatisch openen van uw deur d.m.v. Auto Lock- Onbeperkt aantal sleutels door mobiele autorisaties- Volledige controle over de status van uw deurslot met de Nuki Bridge- Eenvoudig en elegant design van EOOS
Vereisten
– Smartphone: iPhone 4s of nieuwer,- Android 4.4 en hoger.- Deurslot: europrofielcilinder met nood- en gevarenfunctie.
Communicatie
– Bluetooth 4.0 en hoger.- Wifi-toegang op afstand bij gebruik van de Nuki Bridge.
Stroomvoorziening
– Draadloos door 4 meegeleverde AA batterijen.- Werkt langer dan 6 maanden bij 8 vergrendelingen/dag.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Nuki SMARTLOCK reviews

Tags :

About the Author