Ring IP camera Video Doorbell Pro review

Ring IP camera Video Deurbel Pro inclusief Chime review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Ring IP camera Video Deurbel Pro inclusief Chime

Product informatie:

Ring video deurbel Pro inclusief Chime
Ring Video Doorbell Pro stuurt je onmiddellijke mobiele waarschuwingen wanneer iemand op de deurbel drukt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert. Wanneer je de waarschuwing beantwoordt, kun je bezoekers vanaf jouw smartphone, tablet of PC zien, horen en spreken dankzij de 1080HD camera en de ingebouwde microfoon. 
Ontvang overal in huis direct meldingen
De Chime kan op een standaardstopcontact worden aangesloten en maakt automatisch verbinding met al je Ring-apparaten. Zo kun je overal in uw huis meldingen ontvangen, zelfs als je je telefoon niet in de buurt hebt.
Meerdere waarschuwingstonen
Volumeregeling
Niet storen-modus
WiFi
De deurbel Pro is eenvoudig aan te sluiten via jouw Wifi-netwerk en dankzij de app krijg je overal meldingen, waar je ook bent. De Pro is aan te sluiten op jouw Wifi-netwerk. De Pro ondersteunt zowel een 2.4 GHz als een 5.0 GHz frequentie, zodat hij altijd in te stellen is op een storingsvrij kanaal.  De Pro is ook aan te sluiten op stroomvoorziening van de oude deurbel, zodat er geen extra kabels meer getrokken hoeven te worden. Met aanpasbare bewegingszones kun je de Ring Pro richten op de belangrijkste gebieden voor uw deur. Het bevat ook vier verwisselbare frontjes zodat je kunt kiezen voor een kleur die past bij jouw stijl en huis.
Bekijk jouw huis in 1080HD video.
Bezoekers horen en spreken met een tweerichtingsgesprek.
Bescherm jouw huis – dag of nacht – met ingebouwd nachtzicht.
Ontvang on-demand video en audio met Live View.
Inclusief een gratis proefperiode van 30 dagen van Ring Video Recording (creditcard vereist).
Wi-Fi-verbinding vereist.
Vereist bestaande deurbel bedrading.
Levenslange bescherming bij aankoop: Als je Ring Video Doorbell Pro wordt gestolen, wordt deze door Ring gratis vervangen.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Ring IP camera Video Deurbel Pro inclusief Chime reviews

About the Author