Apple smartwatch Series 3 MR362ZD/A 42mm (Grijs) review

Apple smartwatch Series 3 MR362ZD/A 42mm (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Apple smartwatch Series 3 MR362ZD/A 42mm (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Apple Watch Series 3 – Superieur sporthorloge
Met ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter is Apple Watch Series 3 ideaal voor buitensporten. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.
Lekkerder trainen met je favoriete playlists om je pols
Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. Het maakt niet uit waarnaartoe. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training weer vol voor gaan.
Altijd klaar voor het zwembad of de zee
Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet je workouts in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker.
Slimme coaching. Een duwtje in de rug op het juiste moment
Apple Watch Series 3 is net een personal trainer die jou zoveel mogelijk motiveert. Aan het begin van de dag krijg je een update van je vorderingen. En ’s avonds een tip om je ringen te sluiten. Je krijgt ook elke maand een nieuwe uitdaging op basis van de geschiedenis van je activiteiten en workouts.
Veelzijdige gezondheidstool
Omdat je Apple Watch Series 3 altijd om hebt, kan hij je helpen om bewuster met je gezondheid om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen.
Polst je hartslag. Continu
Apple Watch Series 3 monitort de hele dag je hartslag bij rust, beweging en herstel na een workout. De Hartslag-app geeft ook een melding als je hartslag boven een bepaalde waarde komt wanneer je tien minuten niet actief bent geweest.
Bellen en Berichten. Je bent altijd verbonden
Verstuur onderweg heel eenvoudig een tekstbericht. Bel of voer een FaceTime-audiogesprek met behulp van de handige toetsen. En check zelfs je voicemail. Met SOS kun je in noodgevallen ook snel en makkelijk hulp inschakelen.
Siri is nu sneller en slimmer. En spreekt je toe vanaf je pols
Vraag Siri om op te treden als dj of factchecker, of om een fooi te berekenen. En Siri praat nu, zodat je routeaanwijzingen kunt beluisteren via de speaker van je Watch of via een draadloze koptelefoon.
Mis nooit meer iets belangrijks
Apple Watch Series 3 houdt je volledig op de hoogte én connected. Dankzij de krachtige dual-coreprocessor gaat het openen van apps twee keer zo snel. En als je je favorieten in het Dock bewaart, blijven ze automatisch up-to-date.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Apple smartwatch Series 3 MR362ZD/A 42mm (Grijs) reviews

About the Author