Fitbit smartwatch Versa (Lavender Woven / Rose Gold Aluminium) review

Fitbit smartwatch Versa (Lavender Woven / Rose Gold Aluminium) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Fitbit smartwatch Versa (Lavender Woven / Rose Gold Aluminium)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Haal het beste uit jezelf met de Fitbit Versa
De Fitbit Versa is jouw ideale gezondheids- en fitnessbegeleider. Dit horloge vertelt je veel meer dan alleen de tijd: het vertelt je hoe je het beste uit ieder moment en uit jezelf kunt halen. De Fitbit Versa geeft je handige inzichten in jouw gezondheid en sportprestaties, speelt jouw favoriete muziek af, geeft je toegang tot apps en andere smartphone-functies, en wijst je de weg.
Alles over jou en je gezondheid
De Fitbit Versa houdt allerlei informatie over jou en je gezondheid bij, en geeft deze automatisch weer in de Fitbit app. Van het aantal stappen dat je zet tot het aantal calorieën dat je hebt verbrand en je hartslag: je vindt het allemaal in jouw persoonlijke Fitbit Dashboard. Bovendien meet de Versa hoeveel uren en hoe diep je slaapt. Via de app stel je heel gemakkelijk doelen in en houd je jouw progressie bij. Fitbit stuurt je persoonlijke inzichten en reminders voor het behalen van je doelen op je smartwatch die je aanmoedigen om gedurende de dag actief te blijven en ervoor zorgen dat je gemakkelijker je doelen behaalt.
Jouw persoonlijke workout coach
De Fitbit Versa kan ingesteld worden voor meer dan 15 verschillende sporten, waaronder zwemmen, hardlopen, fietsen, kickboksen, tennis en yoga. De Versa coacht je door al jouw workouts heen. Daarnaast begeleidt deze smartwatch je ook wanneer je het even rustiger aan wilt doen, door middel van gepersonaliseerde ademhalingsoefeningen die gebaseerd zijn op jouw hartslag.
Alles wat je nodig hebt binnen handbereik
Met de Fitbit Versa heb je jouw favoriete apps altijd bij de hand. De smartwatch toont bovendien notificaties van jouw smartphone en slaat meer dan 300 muzieknummers op, om deze vervolgens af te spelen via Bluetooth. En dat alles binnen het bereik van slechts één swipe.

Laatst bekende prijs: € 212.00

Bekijk alle Fitbit smartwatch Versa (Lavender Woven / Rose Gold Aluminium) reviews

About the Author