Huawei smartwatch Watch 2 4G (Zwart) review

Huawei smartwatch Watch 2 4G (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartwatch Watch 2 4G (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Huawei Watch 2, 4G sport smartwatch
Met de Huawei Watch 2 Sport 4G om je pols heb je niet alleen een prachtig horloge maar ook een hele rij aan handige functies. De op zichzelf staande 4G connectie geeft je de vrijheid om af en toe bij je smartphone weg te zijn. Laat je leiden en motiveren met de functies van een professionele hardlooptrainer. Huawei Watch 2 is er zowel in sportmodel als klassiek model.
De schoonheid van een horloge
Ontdek wat de meest moderne technieken en traditionele wijzen van horloge maken voor je kunnen betekenen, en hoe het past bij jou verschillende stijlen.
Overal verbonden
Geniet van het moment zonder je smartphone en blijf toch in contact als je onderweg bent. Met: 4G, eSIM/SIM, GPS en geïntegreerde antenne.
Jouw perfecte workout partner
Ga rennen of fietsen met je favoriete muziek, terwijl je richting en motivatie krijgt met persoonlijke real-time coaching. De route wordt via GPS voor je uitgestippeld zonder dat je smartphone mee hoeft.
Je slimme assistent
De Watch 2 heeft belangrijke notificaties, laat je betalen met je pols en helpt wanneer jij dat nodig acht. Dankzij de verschillende apps, lange batterijduur, Google Assistent en Watch Pay.
Water- en stofdicht
De IP-classificatie is IP68, wat inhoudt dat de Watch 2 volledig stofdicht is en het toestel bruikbaar blijft onder water. Tot hoeveel meter is echter niet bekend gemaakt door het merk.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Huawei smartwatch Watch 2 4G (Zwart) reviews

About the Author