Sony HT-CT80 review

Sony HT-CT80 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony HT-CT80

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Haal meer geluid uit films en muziek met de HT-CT80 Soundbar. 2.1-Kanaals Surround Sound, digitale S-Master-versterker en bekabelde subwoofer. Daarmee heeft u alles wat u nodig heeft om geluid tot leven te laten komen.
Plaats de Soundbar onder de tv en sluit deze aan via diverse ingangen voor een, overweldigende luisterervaring. Met deze 2.1-kanaals Soundbar geniet u van uw films zoals ze bedoeld zijn om te kijken. Met 80W aan bioscoopgeluid.
Stream muziek draadloos van geselecteerde smartphones of tablets met NFC One-touch listening via bluetooth. Een compacte, 2-weg speaker bar gekoppeld met een bekabelde subwoofer zorgt voor kamervullend geluid. Daardoor krijgt entertainment een heel nieuwe dimensie.
Overweldigende, virtuele surround-technologie simuleert driedimensionale geluidsvelden op natuurlijke wijze. Zodoende geniet u van rijke hifi-audio in een breed luistergebied. Door geluidssignalen te herstellen en te optimaliseren, verscherpt en verrijkt de digitale S-Master-versterker dialogen, muziek en omgevingsgeluiden vanaf elke bron.
Deze bekabelde subwoofer van 24,5 cm (9,6″) x 17 cm (6,7″) kan staand en liggend worden gebruikt en blaast geluid er aan de voorkant uit. Deze Soundbar is slechts 5,1 cm (2″) dun en past gemakkelijk onder elke tv van 32 inch (81,3 cm) of groter. Er staat u dus niets in de weg om van de actie te genieten.
De HT-CT80 kunt u op meerdere manieren bevestigen en is stijlvol vormgegeven. Hij staat zowel goed op een plank als hangend aan de muur.

Laatst bekende prijs: € 119.00

Bekijk alle Sony HT-CT80 reviews

Tags :