Sony HT-MT301 wit review

Sony HT-MT301 wit review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony HT-MT301 wit

Name
Review score

Product informatie:

Geniet van rijk geluid van bioscoopkwaliteit
Geniet van meeslepend bioscoopgeluid in uw woonkamer met S-Force PRO Front Surround, een technologie die een geluidsveld met virtuele Surround Sound creert met slechts de twee voorste speakers. Hij heeft een draadloze subwoofer dus u bent flexibel in het plaatsen ervan.
Gemakkelijk te installeren, rechtop of onder de bank
Kies de beste plek voor uw subwoofer. U kunt hem op 2 manieren neerzetten: fraai rechtop in het zicht of keurig netjes verborgen onder de bank. De Sofa-modus optimaliseert de basfrequenties en voorkomt geluidsverlies door kussens van de bank.
Ontworpen voor uw huis
De HT-MT301 is prachtig vormgegeven met afgeronde hoeken die passen bij uw interieur, is compact en vormt een harmonieus geheel met uw omgeving. Hij heeft een Crme White kleur voor een perfecte aanvulling op uw interieur.
Connectiviteit
Eenvoudige, compacte verbinding met uw apparaten met optische, digitale en analoge audio-ingangen en USB.
Slim afspelen
Verander instellingen en bedien het afspelen vanaf uw telefoon met de SongPal-app en stream eenvoudig vanaf uw smartphone of Bluetooth-apparaat.
Met slechts n aanraking
Even aanraken en uw smartphone of tablet met NFC is via Bluetooth verbonden en u kunt meteen uw favoriete nummers streamen.

Laatst bekende prijs: € 199.00

Bekijk alle Sony HT-MT301 wit reviews